2023.04.01. 17:47:52 6789 230

Álomutazás megfestésére hívja a fiatalokat az Alkoss szabadon művészeti pályázat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alkotni vágyó fiatalok jelentkezését várják péntektől az Alkoss szabadon - Szárnyalj szabadon címmel meghirdetett művészeti pályázatra, a megmérettetésre egy "álomutazás" megfestésével vagy lerajzolásával lehet nevezni.

Álomutazás tervei - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Álomutazás tervei

Az idén második alkalommal meghirdetett művészeti pályázatra 8 és 13, illetve 14 és 20 év közötti fiatalok jelentkezhetnek április 30-ig. A beérkező alkotásokat nyolctagú zsűri bírálja el. A pályaművek vászonra vagy papírra készülhetnek A3, A2 vagy A1 méretben, akvarell vagy olaj technikával festve, vagy akár rajz formájában is.

A nyertes pályamű alkotója mindkét korosztályban a Budapest Airport által felajánlott párizsi úttal lesz gazdagabb, valamint további nyereményeket is meghirdettek.

A pályázat nyertesei a Budapest Park nagyszínpadán vehetik át elismerésüket a Halott Pénz zenekar koncertje előtt. A nyertes alkotásokat az ország több pontján is kiállítják, majd a Bodó Galériában a legjobb alkotásokat elárverezik, és a bevételből óvodák számára vásárolnak fejlesztő eszközöket, valamint udvari árnyékolókat.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...