2015.06.21. 18:00:59 9962 323

„Álmodj, királylány!” - Aludd szépre a hajad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha csak behunynánk a szemünket és mire újra kinyitjuk, bőrünk, hajunk pont olyan, amilyennek szerettük volna. És ha azt mondjuk, ez nem csak álom? Amíg Te alszol, valódi csodák történhetnek hajkoronáddal! Csak fogadd meg tanácsainkat!

Gyönyörű hajkorona - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyönyörű hajkorona

Hogy milyen a frizuránk, az majdhogynem eldönti azt is, milyen az aznapi hangulatunk. Olvass figyelmesen, hogy ne a hajadon múljon egy-egy nap sikeressége.

Ha nem is tejben, vajban…

… de legalább selyemben. A puha, selymes huzat használatával szinte minimálisra csökkenhet a súrlódás az anyag és a haj között, és ez bizony a haj struktúrájának is jót tesz.

Isteni hullámok, gubanc nélkül!

Ha hosszú hajad van, és szeretnél laza hullámokat, az éjszakára befont hajaddal dupla sikert érhetsz el. Egyrészt másnap könnyen kezelhető, könnyed, loknis hajad lesz. Másrészt, ha összefogott, vagyis inkább „összefonott” hajjal alszol, nem kell aggódnod, hogy reggel kócos vagy elfeküdt hajjal ébredsz.

Olajok, krémek, pakolás? Jöhet!

A különböző, hajra való tápláló, ápoló krémeket, olajokat vidd fel lefekvés előtt! A szokásostól eltérően ilyenkor a haj teljes felületére felkenheted ezeket. Amíg Te alszol, hagyd, hogy a különböző hatóanyagok szépen kibontakozzanak és tegyék a dolgukat odafent!

Amit a hajkeféről tudni érdemes

Az mindenképp az, hogy a fémből és fából készült keféket felejtsd el! Válassz könnyű műanyagból készült „hajigazítót”. Természetesen fésüld át a hajadat minden alkalommal lefekvés előtt, de arra figyelj, hogy ne használd túl durván és erősen a kefét a száraz hajon.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?

A kreatin optimális megoldást kínálhat az agyi rendellenességek kezelésében

Egy friss kutatás eredményeiből kiderült, hogy a kreatin mind az agyi rendellenességek kezelésében, mind a kognitív képességek javításában megoldást kínálhat. Továbbá megfigyelték azt is, hogy az antidepresszánsokhoz adott kreatin sok esetben hangulatjavító hatással bírhat. De mi is tulajdonképpen a kreatin, és milyen újonnan körvonalazott tulajdonságairól beszélhetünk?

A fáradtság hatásai, amivel sokan nem számolnak

A felnőtt emberek 1,3 százaléka szenved krónikus fáradtság szindrómában (egy tavalyi felmérés szerint), mely nagyjából 69 éves korig mutat növekedést, majd ezt követően csökkenni látszik. Ez a minden nemet és korosztályt érinthető, összetett jelenség, melynek legfőbb ismertetőjegye a tartós kimerültségben mutatkozik meg, korlátozza az érintetteket tevékenységeik elvégzésében.