2017.04.03. 08:31:10 12135 324

Alapos tisztítás? Nem lehetetlen! – Tippek a szűkszájú és – nyakú edények tisztításához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádjuk a párom édesanyja által készített házi paradicsompürét. Amihez passzol ennek a piros zöldségnek az íze, mindenbe csempészek egy kicsit. A spagetti szósz pedig új értelmet nyer, ha ezzel készítem, és a pörkölt sem bánja, ha kerül bele pár csepp.

Paradicsomos üvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Paradicsomos üvegek

Csupán két aprócska probléma van vele. Egyrészt hamar elfogy – értehetetlen, hogy miért?:-) Másrészt – és ez valóban gond – a kiürült, szűkszájú, szűknyakú üvegeket nem sikerül maradéktalanul kitisztítani. Hiába áztatom, hiába használok üvegmosó kefét, nem megy. Úgyhogy más praktika után kellett néznem.

A jó öreg sütőpor!

Ez a házi csodaszer most is bevethető! Csak önts az üvegbe egy kis tasak sütőport, engedj rá meleg vizet és hagyd hatni fél órán át. Ezután a szokásos módon folytasd az üveg tisztítását.

Rizst az üvegbe…?

Engedj az üvegbe egy kis vizet, adj hozzá pár csepp mosogatószert és egy evőkanál nyers rizst. Az üveg száját fogd be a kezeddel és rázd össze annak tartalmát. Mintha egy koktélt kevernél!:-) Az apró rizsszemeknek köszönhetően az apróbb foltok is eltűnnek az üvegről.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...