2017.04.03. 08:31:10 12186 324

Alapos tisztítás? Nem lehetetlen! – Tippek a szűkszájú és – nyakú edények tisztításához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádjuk a párom édesanyja által készített házi paradicsompürét. Amihez passzol ennek a piros zöldségnek az íze, mindenbe csempészek egy kicsit. A spagetti szósz pedig új értelmet nyer, ha ezzel készítem, és a pörkölt sem bánja, ha kerül bele pár csepp.

Paradicsomos üvegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Paradicsomos üvegek

Csupán két aprócska probléma van vele. Egyrészt hamar elfogy – értehetetlen, hogy miért?:-) Másrészt – és ez valóban gond – a kiürült, szűkszájú, szűknyakú üvegeket nem sikerül maradéktalanul kitisztítani. Hiába áztatom, hiába használok üvegmosó kefét, nem megy. Úgyhogy más praktika után kellett néznem.

A jó öreg sütőpor!

Ez a házi csodaszer most is bevethető! Csak önts az üvegbe egy kis tasak sütőport, engedj rá meleg vizet és hagyd hatni fél órán át. Ezután a szokásos módon folytasd az üveg tisztítását.

Rizst az üvegbe…?

Engedj az üvegbe egy kis vizet, adj hozzá pár csepp mosogatószert és egy evőkanál nyers rizst. Az üveg száját fogd be a kezeddel és rázd össze annak tartalmát. Mintha egy koktélt kevernél!:-) Az apró rizsszemeknek köszönhetően az apróbb foltok is eltűnnek az üvegről.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?