2019.03.06. 18:22:46 10278 338

Ajándékozz házi készítésű bonbont! – 2+1 recept!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Édességet adni is, kapni is mindig nagy öröm. Ha ez az édesség éppen csokoládé, talán a boldogság még nagyobb. A boltokban kapható isteni táblás, szeletes, kerek, szögletes, fehér, ét, tejcsokiknál, bonbonoknál csupán egyvalami finomabb: a házilag készített nyalánkságok.

Bonbon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bonbon

Ha közelgő név-, születésnapjukon, vagy egyéb ünnep miatt, esetleg „csakúgy” szeretnéd meglepni párodat, gyerkőcödet, szüleidet, testvéredet, barátodat, barátnődet, kollégádat, magadat, egyszóval bárkit, aki neked kedves, akkor itt is van ehhez mindjárt három recept! Hogy édes legyen az ünneplés!

A legegyszerűbb!

Végy egy adag marcipánt, vagy éppen készítsd el Te magad, nyújtsd ki, vágd a masszát apró téglalapokra, majd forgasd bele olvasztott csokiba. A végén még egy kis kakaóporba is meghempergetheted!

Egy kis bonyolítás jöhet?

Ha igen, akkor vízgőz fölött olvassz fel csokoládét. Ez lehet tejcsoki, étcsoki, fehércsoki, de beveheted a buliba a maradék csokimikulásokat is! És most jöhet egy kis csavar: keverj bele diót, mogyorót, vagy éppen kókuszchipset. De az aszalt gyümölcsök is jól éreznénk magukat a csokifürdőben! Alaposan keverd el a „belevalókat”, majd hagyd kicsit kihűlni. Ezután készíts ki formákat (ez lehet már használt pralinépapír is, de alufóliából is hajtogathatsz kis formákat), majd öntsd bele a még folyós masszát. Hagyd megdermedni, és már fogyasztható is!

Ínycsiklandozó csokigolyók!

Ehhez olvassz fel 10 dkg tejcsokit és 10 dkg étcsokit. Egy másik edényben keverj simára 12,5 dkg margarint 12,5 dkg porcukorral. Most elegyítsd a két masszát, és hagyd kihűlni. A keveréket szintén ízesítheted különféle magvakkal, likőrrel, gyümölccsel. Ha kihűlt, gyúrj a masszából apró golyókat.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...