2015.12.15. 15:00:52 7161 266

Ajándék és a farkát csóválja, mi az? - Megható videók!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akinek már volt olyan kutyája, akihez tényleg kötődött, teszem azt együtt élt vele, egy lakásban és családtagként kezelte kis kedvencét, az teljesen megérti a következő reakciókat! Úgy látszik, hogy az ajándék kutyus egyet jelent az örömkönnyekkel és a sikongatással. :)

Ajándék kutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék kutya

Ajándékon még nem hatódtak meg így!

Kevés aranyosabb dolog van a világon, mint egy kölyök kutya vagy kiscica, így kevés aranyosabb ajándékot tudunk elképzelni is... Igaz, meggondolatlanul nem szabad ilyesmit adni, csak akkor, ha biztosak vagyunk benne, hogy az, aki kapja, felelősséget tud vállalni a kis jövevényért, és valóban gondozni kíván egy élőlényt. Hiszen a kutyát etetni, sétáltatni kell, el kell vinni beoltatni, ápolni kell a szőrét, és játszani is kell vele. Nem csak a pár perces örömkönnyekből áll a nevelésük. De ha minden passzol, akkor hatalmas örömet lehet velük szerezni, és valóban remek ajándék, ahogy a következő videókból is kiderül. Készülj fel az örömkönnyekre!

Ez a lány egy nappal azután kapta ezt a kiskutyát, hogy kimúlt az öreg kutyusa

Mert a legjobb ajándékot a nagypapi hozza!

Egy éve kérlelte szüleit, és amikor végre megkapta...

De nemcsak a kicsik és a nők örülnek ilyen kedves meglepetésnek...

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink