2022.01.30. 14:11:47 7933 272

Add vissza a régi formáját a kedvenc farmerodnak! – „Főzd ki”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunknak megvan a kedvenc farmerja, amit képesek lennénk minden nap felvenni. Ha nem is kerül ránk ilyen gyakran, azért igyekszünk elég sűrűn magunkra ölteni, aminek nyomait sajnos előbb vagy utóbb magán viseli ez a ruhadarab. Mondjuk úgy, hogy fenék tájékon már nem mutat olyan jól.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Tehetünk még valamit, hogy visszanyerje eredeti formáját, vagy törődjünk bele, hogy ez már így marad? Ha olyan nadrágról van szó, ami nem tartalmaz elasztánt, akkor bevethetjük a következő trükköt!

Add vissza a régi formáját!

Tegyél fel forrni egy nagy edényben vizet és tegyél bele 10 dkg sót. Tedd bele a farmert, és „főzd meg”, mint a tésztát, nagyjából 10 percig. Ezután szűrd le, és öblítsd át hideg vízzel. Hagyd megszáradni és üdvözöld a régi/új kedvenced!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...