2024.05.24. 15:10:09 5634 222

A tartósan egyenes tincsek titka – Harisnyás trükk, nem csak Harisnyás Pippiknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rakoncátlan, enyhén hullámos tincseid végre „egyenesbe jöttek”, vagy a Te otthoni hajszobrászkodásodnak, vagy az ügyes fodrászodnak köszönhetően. Alig várod, hogy holnap végre megmutasd a „nagyérdeműnek”, ám reggel csalódottan állsz a tükör előtt: a simaságnak már nyoma sincs.

Egyenes haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyenes haj

Az éjszaka, a forgolódás nem kevés nyomott hagyott a sörényeden, az egyenes tincsek hirtelen tovatűnnek, a hajad kócos lesz és már Te magad sem tudnád megmondani, milyen szép is volt a frizurád még tegnap este.

De hogyan is lesz tartósan egyenes a hajad?

A megoldás egyszerű! Először is végy egy kiszuperált harisnyát! Oszd ketté a hajad, majd sörényed egyik felét húzd át a harisnya egyik szárán, a másikat a másik szárán. A harisnya „bugyis” részét ezek után húzd rá a fejedre, majd a két szárát tekerd a fejed köré és kösd össze a homlokod felett. Ez a védőszerelés garantálja, hogy nem kócolódik össze a hajad, és a kivasalt tincseid is megőrzik formájukat.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...