2021.08.08. 17:47:38 10840 298

A rendetlenség a lélek tükre? – Ezt árulja el rólad a körülötted lévő kupi
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember néha úgy érzi, a folyamatos rendrakás, pakolás egy soha véget nem érő történet. Mire a végére ér, kezdheti elölről, és közben csak egy-egy pillanatra érezheti úgy: no, akkor most rend van és tisztaság. És van, hogy az ember elengedi magát, ezt vagy azt elhanyagol egy időre.

Rendetlenség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rendetlenség

Ki gondolná, hogy ezek az elhanyagolt területek utalhatnak arra is, lelkünkben éppen milyen háborúk dúlnak. Olvass tovább figyelmesen, mint jelent például, ha hajlamos vagy huzamosabb ideig elbliccelni mondjuk az ablakpucolást.

Ha igyekszel elrejteni a problémákat

A lakás tip-top, de a szekrénybe benézve rád hullik a kupi? Akkor nagy valószínűséggel Te is szereted elrejteni a problémákat, azok megoldása helyett inkább eltakarni őket.

Tisztaság helyett káosz

Az ember a fürdőszobáját igyekszik rendben tartani. Ám ha mégsem, akkor nagy valószínűséggel „főhősünk” sem a lelkére, elméjére, sem a külsejére nem fordít elég időt.

Gyűjtögetünk, gyűjtögetünk?

Ha az ember rengeteg felesleges dolgot halmoz fel az otthonában, az nagy valószínűséggel utal valamilyen lelki problémára, bajra.

Ami rossz, az igazából jó

Te is képes vagy jó ideig elnézegetni a halom mosatlan edényt, mert mindig akad jobb dolgod, mint azok megtisztítása? Ha igen, az nem feltétlenül jelent rosszat! Csupán annyit, hogy jobban értékeled a magadra, szeretteidre fordított időt, mint a tiszta edények látványát.

Nem csak az idő- és energiahiány miatt lehet

Ha az őskáosz forrása a konyha, az odaégett sütővel, főzőlappal, halomnyi mosatlannal, akkor erős lehet a gyanú a depresszióra.

Ha már alig-alig látsz ki

Na jó, egyszerű időhiányra is utalhat az, ha az emberlánya huzamosabb ideig nem pucolja meg az ablakokat. Ám jelentheti azt is, hogy a ház úrnője a sötét, koszos ablakok segítségével igyekszik elzárni magát a külvilágtól. Lelkiállapota szomorú, magányos. Habár kreatív figura, azért érzékeny és könnyen sebezhető is.

Forrás: twice.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...