2015.08.11. 08:00:00 9285 174

A nők 30, a férfiak 34 évesen a legvonzóbbak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kutatás szerint a hölgyek 30-as éveik elején a legszebbek, a férfiak pedig 34 évesen a legjóképűbbek. Ha éppen ennyi idős vagy, használd ki, hogy életed legszebb szakaszába érkeztél! Annál is inkább, mert innen hamar bekövetkezik a lejtő.

Szép nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép nők

A kutatást az Egyesült Államokban végezték kb. 2000 fő részvételével. A tanulmány szerint a nők tehát 30 évesen vannak a csúcson, 41 éves korukra már mutatják az öregedés jeleit (úgy mint jól látható ráncok, kevésbé feszes bőr), 53 éves koruktól már egyáltalán nem nevezhetőek szexinek, 55 éves koruktól pedig öregnek mondhatóak. Tisztelet a kivételnek, hiszen azok mindig akadnak, és jól tudjuk, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. :)

A kutatás szerint a férfiak 34 évesen néznek ki a legjobban, 43 éves koruk után már látszik, hogy bizony ők is öregszenek, 58 évesen már nem illetjük őket a szexi jelzővel, és 59 éves kortól már öregnek titulálják kinézetüket.

A kutatást végeztető Allure magazin szerint a nők saját magukat 31 évesen tartották a legvonzóbbnak, míg a férfiak inkább a 29 éves hölgyeket látták szebbnek. A tanulmányból az is kiderül, hogy a férfiak és a nők egyaránt 37 éves korukban kezdik el a ránctalanító krémek használatát. A nők 42%-a feküdne kés alá a ráncok eltüntetése érdekében, míg a férfiaknak csak 18%-a lenne erre hajlandó.

Forrás: telegraph.co.uk

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...