2023.04.01. 08:32:10 6124 254

A nő és a párkapcsolat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden ember boldog párkapcsolatot szeretne, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. Bármit megtenne azért, hogy a kedvese jól érezze magát, és együtt is boldogok legyenek. A nők azonban a "bármi" alatt gyakran szó szerint feladják magukat a szeretett férfi mellett. Hajlamosak arra, hogy szinte magukra vegyék a férfi szerepét és feláldozzák a saját boldogságukat a szerelem oltárán. Mire kell odafigyelnie a nőnek, hogy a kapcsolata jól működjön?

Férfi és nő közötti szakadék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi és nő közötti szakadék

A férfi összes problémáját ne akarja a nő megoldani. A családon és a kapcsolaton belül is rengeteg gond és probléma akad. Ezeken kívül a pénzügyi, munkahelyi és személyiségi gondok is megnehezítik az életünket. Senkit sem lehet megmenteni. Ha megpróbáljuk, akkor egy tehetetlen és határozatlan férfival kell majd együtt élnünk, aki nem igazán képes felelősséget vállalni a saját és a közös jövőért. Minden esetben előfordulhat, hogy valaki kettőtök közül nehéz helyzetbe került. Ez nem gond, de minden lehetőséget meg kell adni a férfinak, hogy egyedül és határozottan döntsön a saját dolgait és feladatait illetően, illetve a nő beszélje meg vele minden megoldandó feladatát és kérje ki a tanácsát. Így a férfi sem fogja úgy érezni, hogy elgyengül és ki van szolgáltatva.

Egy nő ne hagyja, hogy a férfi a vállán sírja el az összes bánatát. Az erős nőket a férfiak szeretik, de csak egy rövid ideig. Később már nem biztos, hogy igazi férfinak érzi majd magát egy olyan nő mellett, aki sajnálja. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a nő legyen közömbös. A legjobb, ha nyugodtan végighallgatja a férfit és igyekszik megérteni a gondjait, majd megbeszélik, hogyan oldja meg ezeket. Az okos nő figyel, megnyugtat, támaszt nyújt és inspirál. Ha a férfi egy ilyen nő mellett új célokra és önmagára talál akkor biztos, hogy boldog lesz a kapcsolatuk.

Ne dörgölje a férfi orra alá, ha az téved. Senki nem tökéletes. A férfiak sem, ez tény. Viszont annál érzékenyebbek. Sokkal könnyebben padlóra küldi őket egy kudarc, mint a nőket. Mélyen magukba zuhannak. Ilyenkor egyáltalán nem kellemes, ha a szeretett nő ezt még szóvá is teszi. Nem hiányzik neki a fölösleges "okoskodás". Nem ebben az esetben kell egy nőnek a dominanciáját firtatnia, mert ezzel csak ront a helyzeten. Egy férfi számára fontos, hogy megbecsüljék. Ha este a nő elkészíti neki a kedvenc ételét és mosolyogva megnyugtatja, hogy ez bárki mással is megeshet, nincs semmi gond, a férfi sem érzi megalázva magát. Sokkal többet érünk egy kis mosollyal és bíztatással, mintha kritizálunk valakit.

Egy nő soha ne adja fel a saját életét és céljait egy férfiért. A szerelem nem azt jelenti, hogy a személyiségünk megszűnik létezni és ezennel a két fél élete teljesen összeolvad. Természetes, hogy a korábbi életünk némileg megváltozik, hiszen mindkét félnek alkalmazkodnia kell az új helyzethez. Ez azonban nem jelenti azt, hogy miatta hanyagolnunk kell a munkánkat, a barátainkat, a sportot, vagy a hobbinkat.

A nő ne a férfi miatt változtassa meg a külsejét. Különösen akkor ne tegye ezt, ha az új stílus nem is igazán tetszik neki. A férfi ezt nem fogja értékelni és a nő pedig nem fogja szeretni az új önmagát. Egy férfi hiú, szereti, ha tetszetős, igényes nő áll mellette. Azt azonban nem igazán értékeli, ha a nő túlságosan befolyásolható. Semmilyen tiszteletet sem ébreszt a férfiben ezzel. A legjobb, ha a nő figyelmesen meghallgatja a férfi véleményét a saját külsejét illetően és egyedül eldönti ebből mi az, amin valóban úgy hajlandó változtatni, ahogyan ez tetszik is neki.

A férfit nem szabad drága ajándékokkal elhalmozni. Valahogy úgy szoktuk meg, hogy a nő kap inkább ajándékokat. Azonban ez nem jelenti azt, hogy bármelyik fél szélsőségekbe kell, hogy essen. Itt is az arany középút lehet a szabály. Igyekezzünk az anyagiaktól teljesen függetlenül meglepni egymást. Ha a férfinek váratlanul a kedvenc sütijét tálaljuk fel a hétvégi ebédhez, ugyanúgy értékelni fogja, mint a nő a különösebb indok nélkül kapott egy szál rózsát.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...