2017.12.10. 10:46:24 10283 328

A multifunkciós cumisüveg – Erre használd, ha a gyerek már kinőtte
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálunk egyelőre ez még elképzelhetetlen, de állítólag a gyerekek idővel elhagyják a cumisüveget:-), és áttérnek a különböző italok pohárból való fogyasztására. Amennyiben ez nem csak egy városi legenda (de miért is lenne az:-)), akkor el kell gondolkoznunk, mi is legyen a cumisüvegek sorsa.

Cumisüveg - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cumisüveg

Gondolom, azt semmiképpen sem szeretnénk, hogy a kukában landoljanak, jó esetben a szelektív hulladékgyűjtőben, és ott várják jobb (de nagy valószínűséggel rosszabb) sorsukat. Ha nem szeretnénk „csak” ide és oda pakolgatni, mint életünk egyik fontos emlékét, és már a kistesót sem tervezünk, a következő feladatokat még simán el tudja látni egy kiszuperált cumisüveg.

Zenéljetek együtt!

Ha már tényleg elveszítették eredeti funkciójukat a kisebb vagy nagyobb cumisüvegek, fejleszd gyermeked zenei készségét! Hogy hogyan? Alkoss kis „hangszereket” az üvegekből! Alaposan mosd és szárítsd ki őket, és fesd, dekoráld őket úgy, hogy ne lehessen belelátni az üvegbe! Ezután töltsd meg őket például rizzsel, homokkal, kukoricával, apró, már nem használt gombokkal, és már indulhat is a családi zenélés!:-)

Virágot bele!

Mindig is szükséged volt egy kisméretű vázára, de soha nem találtad meg az ízlésednek megfelelőt? No, akkor állítsd csatasorba a már nem használt cumisüvegeket! De előtte fesd, dekoráld kedved szerint!:-)

Mérj vele!

Valószínűleg Te is észrevetted, hogy milyen jól és pontosan ki lehet mérni a cumisüvegben a gyerkőc tápszerének, tejitalának összetevőit. Nos, hát ha már a gyermek nem használja, fogd be a kis üveget a háztartásodba mérőedényként!

Tárolj benne!

Fűszerek, dekorációs anyagok, egyéb sütési alapanyagok, esetleg gombok, vagy éppen gémkapcsok? Ezeknek mind helyet adhat egy-egy, eredeti funkcióját már elvesztő cumisüveg.:-)

Rázva, de nem keverve!

Egy gyors salátaöntet, szósz a következő konyhai feladat? Persze, ki lehet keverni egy kis edényben, de sokkal egyszerűbb, ha a hozzávalókat kiméred, egy cumisüvegbe töltöd és gyorsan összerázod. És már kész is!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...