2023.02.14. 11:55:00 5541 235

A mindenkit foglalkoztató téma: Időutazás a könyvek hasábjain
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az időutazás lehetősége sokunk fejében megfordul az életünk során többször is. A “Bárcsak, újra kezdhetném, máshogy döntenék!” mondatok révén éppen hogy a múltba vágyódunk vissza, míg a “Jó lenne tudni, mit hoz a jövő!” a jelennel történő elégedetlenségüket takarja.

Utazás a múltba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utazás a múltba

Az időutazás, avagy az téridőben történő időugrás gyakorlati módja ugyancsak évszázadok óta foglalkoztatja a tudósokat. Vannak akik az időgépben, és vannak akik varázslatos örvényekben látják az időben történő utazás módját.
De tényleg tudnánk kezelni ezt a hihetetlen lehetőséget? Fel lennénk készülve az elfeledett vagy a fel nem fedezett korok sajátosságaira? Elméletben járjuk körül ezt a témát a fantáziadús írók segítségével!

Időutazásról szóló könyvek és filmek

Caroline Lawrence - Az időutazó naplója I-II.

Hogy jön össze az ókor és a mai kamaszok? Természetes időutazás révén, amikor is a megbízója kérdéseire válaszokat kereső Alex átlép az időkapun. A római kori London azonban számtalan veszélyes kalandot rejteget!
A sikeres küldetés után ismét egy újabb következik, amely során kiderül, hogy egy korábbi ellenségből lehet-e jó barát. A válasz az ókori Athén színfalai között rejlik.

Amy Harmon - Csak a szél tudja

Mi történik akkor, amikor a veszélyes múlt egy időszaka ejt időcsavarba? Anne megmagyarázhatatlan rejtélyek után kutatva a forrongó Írországban találja magát, ahol hihetetlen tényeket tár fel a múltban történt események közül és a saját jövőjét illetően is. Sikerülhet épségben visszatérnie az óhazából a biztonságos világába?

Karády Anna - A füredi lány - sorozat

Akit érdekel, hogy egy kivételes élni akarással rendelkező nő miként éli meg az időutazással járó megpróbáltatásokat, mindenképpen vesse bele magát a háromrészes regényfolyam sorai közé!
Az írónő ugyanis igazán részletgazdag aprólékossággal dolgozta ki a főszereplő beilleszkedésének (lelki) mozzanatait. A történet magyar vonatkozása pedig még közelebb hozza hozzánk a sokszínű szereplőgárdát: Képzeld el, hogy egy furcsa örvény az érintetlen Balaton partjára sodor téged!

Audrey Niffenegger - Az Időutazó felesége

A nagyszerű szerelmes történet zseniálisan vezeti végig olvasóját a különleges pár életén. A férfi ugyanis egy olyan rendellenességgel születik, amely révén a legváratlanabb pillanatokban tűnik el; méghozzá össze-vissza vándorol a saját életében. Hogy lehet így normális életet élni? Elég az elfogadó szerelem ahhoz, hogy feleségével boldog életük lehessen?
A kivételes regényből film és filmsorozat is készült, így többféle látásmódból szemlélve is élvezheted az időugrás páratlan velejáróit.

Forrás: www.lira.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...