2021.09.19. 15:20:02 7682 266

A legjobb immunerősítők: vitaminok és gyógynövények 2.rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immunrendszerünk támogatása nem csak járvány idején elengedhetetlen. Tegnapi cikkünket, amelyben fontos vitaminokat és nyomelemeket ajánlottunk kiemelt immunerősítő szerepük alapján, most további hasznos természetes erősítőkkel folytatjuk.

Astragalus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Astragalus

Gyógygombák

270 elismert gyógygombafajról ismert, hogy immunerősítő tulajdonságokkal rendelkeznek A Cordyceps, az oroszlán sörény, a maitake, a shitake, a reishi és a pulykafarok mind-mind olyan gombatípusok, amelyekről kimutatták, hogy javítják az immunrendszert.

Astragalus

Az Astragalus a hagyományos kínai orvoslásban általánosan használt gyógynövény. A kutatások szerint a kivonata jelentősen javíthatja az immunrendszerrel kapcsolatos gondokat. Itthon is kapható, ezen a néven keressék.

Szelén

A szelén ásványi anyag, amely elengedhetetlen az immunrendszer egészségéhez. Állatkutatások bizonyítják, hogy a szelén -kiegészítők fokozhatják a vírusellenes védekezést az influenza törzsek, köztük a H1N1 ellen.

Fokhagyma

A fokhagyma erős gyulladáscsökkentő és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Kimutatták, hogy javítja az immunrendszert azáltal, hogy stimulálja a védő fehérvérsejteket, például az NK -sejteket és a makrofágokat.

Andrographis

Ez a gyógynövény andrographolidot, egy terpenoid vegyületet tartalmaz, amelyről kimutatták, hogy vírusellenes hatást fejt ki a légzőszervi megbetegedéseket okozó vírusok, köztük a D68 enterovírus és az “A” típusú influenza ellen.

Édesgyökér

Az édesgyökér sok olyan anyagot tartalmaz, köztük glicirrizint, amelyek segíthetnek a vírusfertőzések ellen.

Forrás: Healthline

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...