2015.09.18. 17:42:59 5558 191

A legjobb anya-lánya táncok: a hiphop a menő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Két évesen kezdte, ma négy éves Heaven, a youtube-sztár, aki édesanyjával hiphop koreográfiákat tanul be, és rendkívül népszerű. Ezen nem is csodálkozunk, mert egy cukorfalat a kislány. Nézd meg Te is a videóit és ámulj! :)

Heaven | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Heaven | Fotó via youtube.com

Heaven – a kezdetek

Itt még kicsit bizonytalan a mozgás koordinációja, de már látszik milyen ügyes lesz. :)

Heaven az Ellen showban

Amerika egyik legfelkapottabb talk-showjába is meghívták Heavent és édesanyját. Kétszer is!

Tetszik valamelyik koreográfia? Meg is tanítják Neked!

Heaven és anyukája lépésről-lépésre végig vezet a koreográfiájukon. :) A kislánynak olyan rajongó tábora van, hogy már több mint 3 millióan nézték meg ezt a videót!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...