2019.02.03. 17:49:15 6711 233

A legédesebb farsangi jelmezek – Természetesen gyerkőcöknek! Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan mi, felnőttek sem vagyunk restek ilyenkor jelmezbe bújni, a farsang azért csak igazi gyerekünnep. Minél kisebb apróság bújik jelmezbe, a látvány annál szívet melengetőbb!:-) Itt a farsangi szezon, úgyhogy szülők, nagyszülők, elő a kreativitással, kézügyességgel!

Babák farsangon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babák farsangon

Ha a kézügyesség még csak-csak megvan egy jelmez elkészítéséhez, ám ötletből hiány van, a lenti videóból inspirálódhatsz! Vagy ha rossz kedved van, és mosolyognál egy nagyot a jelmezbe bújt, édes kis csöppségeket, arra is kiváló ez a néhány képkocka! Szóval, ötletelésre, nevetésre fel!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...