2018.09.09. 13:22:27 9738 349

A lapítás nem nyerő – Főleg, ha a hajad teszi ezt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szereted a hosszú tincseid, még ha kicsit vékonyszálú is. Bírod a különböző frizurákat, amiket belőle készíthetsz, ám azt már kevésbé, amikor lapít a sörényed. Vagyis, amikor minden fáradozás, tupír, csodaszer ellenére egyszerűen rálapul a fejedre. Megszokod vagy levágatod? Tényleg, csak ez a két megoldás van?

Lelapuló haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lelapuló haj

Szerencsére nem, vannak apró trükkök, amikkel megakadályozhatod, hogy a frizurád „túl közel kerüljön hozzád”.

Szigorúan a másik irányba!

Szárításkor mindenképpen az eredeti fésülés, illetve növekedési iránynak ellenkezően szárítsd a hajad! Csak akkor fésüld a „helyére” a tincseid, ha már „kihűlt” a frizurád! Ami még fontos lehet: kezd a szárítást a fejed tetején, de ne szárítsd meg teljesen, kicsit maradjon nedves. Aztán fogj egy nem túl nagy körkefét és alulról indulva szárítsd meg a tincseid.

Váltogasd gyakran!

Természetesen a választékodra gondolunk! Ha mindig ugyanazon a helyen van a választékod, annak mentén hamar lelapul a hajad. Ha gyakran váltogatod a választék helyét, elkerülheted ezt a kellemetlenséget!

Nem mindegy a vágás!

Meglehet, mégiscsak frizurát kellene váltanod, hogy elkerüld a bosszantó lapulást! Vállig, de inkább az állig érő lesz számodra a legjobb!

Egy kis világosság nem árt!

Ha jól állnak a világos színek, közelíts a szőke árnyalatok felé! Ezzel a színnel optikailag csalhatsz, már ami a lelapulást illeti!

Jöhet egy kis retró?

Ha igen, akkor ne légy rest beszerezni egy flakon hajhabot! Feldobja, tartást kölcsönös a vékony szálú hajadnak. De ha már retró, akkor a régi hajcsavaróidat is keresd elő és használd! 10-10 perc szárítást szánj minden felcsavart tincsre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.