2018.09.09. 13:22:27 9548 348

A lapítás nem nyerő – Főleg, ha a hajad teszi ezt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szereted a hosszú tincseid, még ha kicsit vékonyszálú is. Bírod a különböző frizurákat, amiket belőle készíthetsz, ám azt már kevésbé, amikor lapít a sörényed. Vagyis, amikor minden fáradozás, tupír, csodaszer ellenére egyszerűen rálapul a fejedre. Megszokod vagy levágatod? Tényleg, csak ez a két megoldás van?

Lelapuló haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lelapuló haj

Szerencsére nem, vannak apró trükkök, amikkel megakadályozhatod, hogy a frizurád „túl közel kerüljön hozzád”.

Szigorúan a másik irányba!

Szárításkor mindenképpen az eredeti fésülés, illetve növekedési iránynak ellenkezően szárítsd a hajad! Csak akkor fésüld a „helyére” a tincseid, ha már „kihűlt” a frizurád! Ami még fontos lehet: kezd a szárítást a fejed tetején, de ne szárítsd meg teljesen, kicsit maradjon nedves. Aztán fogj egy nem túl nagy körkefét és alulról indulva szárítsd meg a tincseid.

Váltogasd gyakran!

Természetesen a választékodra gondolunk! Ha mindig ugyanazon a helyen van a választékod, annak mentén hamar lelapul a hajad. Ha gyakran váltogatod a választék helyét, elkerülheted ezt a kellemetlenséget!

Nem mindegy a vágás!

Meglehet, mégiscsak frizurát kellene váltanod, hogy elkerüld a bosszantó lapulást! Vállig, de inkább az állig érő lesz számodra a legjobb!

Egy kis világosság nem árt!

Ha jól állnak a világos színek, közelíts a szőke árnyalatok felé! Ezzel a színnel optikailag csalhatsz, már ami a lelapulást illeti!

Jöhet egy kis retró?

Ha igen, akkor ne légy rest beszerezni egy flakon hajhabot! Feldobja, tartást kölcsönös a vékony szálú hajadnak. De ha már retró, akkor a régi hajcsavaróidat is keresd elő és használd! 10-10 perc szárítást szánj minden felcsavart tincsre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.