2015.10.29. 18:30:00 5968 255

A kutyák imádják a faleveleket! - Vicces videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az én kutyám imádja kergetni a faleveleket, amelyeket felkap a szél. Kaparni is szereti a földet borító levélszőnyeget, de az nem tudom, hogy hogyan reagálna egy ekkora halom levélre... Valószínűleg ő is vadul belevetné magát! Vicces videók kutyusukról és a lombhullásról.

Kutya játszik a falevelekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya játszik a falevelekkel

Stella, a levélbúvár

Van valami a zörgő levelekben, amire a gyerekek, a kutyák és a játékos felnőttek egyformán reagálnak: leginkább a kupac közepére vetnék magukat, örömittasan. Stella, nemcsak elméletben gondolkozik el az ötleten, hanem meg is valósítja azt.

A kölyök kutyák sem riadnak vissza a levélkupacoktól

Sőt, a lehető legmélyebbre szeretnének kerülni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...