2017.03.18. 11:03:24 13094 325

A kötött pulcsi új élete – Éleszd és használd fel a régi fonalat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha szeretsz kötni, valószínűleg szívesen válogatsz a színes, puha, különböző vastagságú fonalak között. A szivárvány minden színében találsz, ám a szépségnek ára van, néha elég borsos… Pedig lehet, kis odafigyeléssel, vagyis inkább megfigyeléssel spórolhatsz kicsit a fonálon is.

Fonal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fonal

Persze, nem úgy, hogy elköszönsz ettől a kedves hobbitól, hanem mondjuk úgy, hogy nyitott szemmel jársz.

Bontsd le!

Nézz körül a szekrényedben, esetleg kérd meg ismerőseidet, hogy fussák át a ruhásszekrényüket, nincs-e valakinél elfekvőben néhány, használaton kívüli kötött pulcsi, kardigán. Ha találsz, vagy kapsz ilyet és megtartani nem akarod, kezd el lebontani a pulcsit. Az így kapott fonalat tekerd fel és már gondolkozhatsz is, mit készítesz az új szerzeményből.

Áztasd be!

Ha a lebontott pulóverből származó fonal nem éppen a legújabb darab, kissé kusza, akkor a következő trükk biztosan segít majd. Tedd a gombolyagot magasabb falú üvegpohárba, esetleg edénybe, vagy vázába, és engedj rá meleg vizet. Hagyd állni egy éjszakát, szárítsd meg, majd élvezd a pihe-puha lágyságot.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...