2020.04.12. 17:48:32 10317 283

A kellemest a még kellemesebbel – Így válogass zenét az olvasáshoz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki a teljes csendet, nagyon maximum a szellő hangját, vagy a madárcsicsergést szereti olvasás közben. Más megkockáztat némi háttérzajt, és egyáltalán nem is zavarja. Ha Te is bírod, ha olvasás közben halk zene szól a háttérben, íme, néhány szempont, mit válassz!

Zene és olvasás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zene és olvasás
  • Legyen egy listád! Állítsd össze egy lejátszási listát, ne olvasás közben válogasd, keresgéld a zenéket.

  • Ne szenderülj álomra! Ügyelj rá, hogy a zene, amit választasz, ne legyen álmosító!

  • Tényleg legyen háttér! Keress olyan dalokat, amik nem zökkentenek ki az olvasásból!

  • Zene? Igen! Szöveg? Köszi, nem! Válassz inkább instrumentális dalokat! Vagy ha nem bírod „szövegelés” nélkül, szavazz inkább az olyan idegen nyelvű dalokra, amit nem értesz. Az agyad inkább a magyar nyelvű olvasott szövegre, semmint az idegen nyelvű hallott szövegre koncentrál majd.

  • Passzoljon a hangulathoz! Mármint nem a Tiédhez (bár az sem árt:-)), hanem a könyv hangulatához!

  • Figyelj a dinamikára! Semmiképp ne legyenek a listád dalai túl pörgősek! A cél a kellemes háttérzaj, nem pedig az, hogy táncra perdülj!:-)

Forrás: coolbookz.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...