2019.04.20. 17:46:12 14393 333

A húsvéti nyuszi híres kollégái – Avagy ismert nyulak a képernyőről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha húsvét, akkor nyúl. Ha nyúl, akkor húsvét! Vagy mondjuk egy pohár kakaó. Esetleg soha el nem múló energia. Vagy egy propelleres tapsifüles. Vagy éppen, a legkisebb, és a (majdnem) legokosabb ugrifüles. És a sor még nem ért véget!:-)

Nyuszik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyuszik

Szóval, közeleg a húsvét, úgyhogy most minden a nyuszik körül forog. Szerintem nincs a földön ember, akinek ne lett volna legalább egy meghatározó nyusszancs az életében. Neked melyikük volt az?

A legkockásabb fülű

A szeretnivaló, csillogó szemű, végtelenül kedves Kockásfülű Nyúl már 1975-től meghatározó része a mi, de még a gyerekeink gyerekkorának is. 3 évig futott sikerrel a Magyar Televízió műsorán, ám a DVD-nek, különböző videómegosztóknak köszönhetően a mai gyerkőcök, gyereklelkű felnőttek is megismerhetik, újra felfedezhetik.

Amikor párban járnak:-)

A két cuki, x szájú nyuszit, vagyis Bobot és Bobeket sem kell bemutatnom senkinek.:-) A cseh alkotás 1978-ban született. A Bob és Bobek óta tudjuk, hogy a reggeli torna nem is olyan jó móka.:-)

Aki mindenkinél okosabb

És mindenkinél okoskodóbb!:-) Micimackó tudálékos barátját, Nyuszit senkinek sem kell bemutatni.

Magyar klasszikusból soha nem elég!

Ha okos is meg ügyes is, és még ráadásul még ő a legkisebb is, nem lehet más, mint Ugrifüles barátunk.

A leglazább hapsi

Nanaá, hogy ő Tapsi Hapsi, aki 1940-ben történt, „Mi a helyzet, hapsikáim?” beköszönése óta töretlen népszerűségnek örvend.

És Neked van kedvenc nyuszifigurád?:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...