2021.07.10. 17:39:07 9944 230

A csúszda az veszélyes üzem! – (Majdnem) vicces videók, melyek ezt bizonyítják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ami télen a jég, az nyáron a vizes, csúszós, ám közben szuper szórakozást ígérő csúszda. Ki ne látogatna el a csúszdához, ha éppen strandon jár, és van erre lehetőség. Aki keresi az izgalmakat, az biztos. Ám a lecsúszáson kívül még számtalan, már kevésbé izgalmas dolog érheti az embert egy-egy ”csuszi” alkalmával.

Csúszda a strandon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csúszda a strandon

Hogy milyen vicces és egyben veszélyes lehet egy-egy csúszás egy nagyobb, vagy éppen kisebb, szuperül összerakott, esetleg házilag összetákolt csúszdán? Kevesebb izgalmasabb dolog van ennél!:-)

Íme, a bátor, vagy inkább vakmerő „Év csúszdázója!” díj nyertesei:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...