2015.10.17. 11:00:59 9107 230

A csodálatos kiskanál - Mire jó a házi szépségszalonodban?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kedvenc joghurtod, pudingod, netán a leves kanalazgatása közben valószínűleg eszedbe sem jut, mi mindenre jó még a kezedben tartott és időként a szádhoz emelt evőeszköz. Pedig veheted hasznát a konyhán kívül is, mondjuk szépséged megőrzése érdekében!

Kanalak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kanalak

Íme, néhány apró trükk, hogy maximálisan kihasználd otthon a teljes kanálkészleted.

Isten veled, felpuffadt szempár!

Ha Te is óriásira püffedt szemekkel ébredsz reggel, akkor a következő trükköt Neked találták ki: előző este, esetleg még reggel, amint kinyitod a szemed, tegyél a hűtőbe egy-egy kiskanalat. Ha lehűlt, szoríts a csukott szemhéjadra őket. A hideg hatására szemeid üdének és frissnek tűnnek majd.

Viszlát, elkenődött szempillák!

Valószínűleg Veled is megesett már, hogy a reggeli sietségben, vagy egy nagyon fontos találkozóra készülve több szempillafesték került az arcodra, mint a pilláidra. Aztán persze óráknak tűnő percek alatt sikerült csak eltávolítani a nem odavaló festéket. Nos, hogy ezt elkerüld, hívj segítségül egy kiskanalat. A feslő szempillák esetében tedd a pillák és a felső szemhájad közé, az alsó festésekor helyezd a kanalat pontosan a pillák alá. És viszlát, elkenődés.

Üdvözöllek, csodálatos cicaszemek!

Nos, ehhez tedd a kanalat a szemhéjad és az orrod vonalába, úgy, hogy a kanál szára érintse a szemed külső sarkát. Most húzz egy kis vonalat a szemed sarkából kiindulva, a szemöldököd felé. „Vezetőnek” ott van a kanál nyele. Ha a vonal meghosszabbításához is segítség kellene, hunyd le a szemed és tedd a kanalat a csukott szemhéjra úgy, hogy az biztos „támaszt” nyújtson ahhoz, hogy közvetlenül a felső szempillád felett egy szép vonalat tudj húzni.

Tökéletes sablon a tökéletes szemöldökhöz

Épp nem jutsz el a kozmetikusodhoz, viszont a szemöldöködre ráférne egy kis fazonigazítás? De nem túl biztos a kezed a szemöldök tökéletes ívéhez. Igen, erre is jó a kiskanál! Csak tedd az evőeszközt a szemöldököd alsó részére és máris látható az ív, ami mentén haladnod kell a tökéletes szemöldök eléréséhez.

Hát helló, fantasztikusan ívelt pillák!

Édesen göndör, ívelt pillákat szeretnél, de ha lehet, még most? Egy kiskanállal ezt is megoldjuk! Melegíts meg a kanalat hajszárítóval vagy a kezeddel, majd helyezd az eszközt a gömbölyű felével a felső pilláid fölé. Kicsit nyomd az ujjaiddal a pillákat a kanálhoz és tartsd úgy néhány másodpercig. Aztán engedd el és gyönyörködj az igéző tekintetedben.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az egészség kis segítői, a csírák

Az egészséges táplálkozás egyre fontosabb szerepet játszik az életünkben, és a csírák fogyasztása egy kiváló módja annak, hogy belecsempésszünk egy kis extra tápanyagot és frissességet a mindennapi étkezésünkbe. Ezek az apró csodák tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyek segíthetnek az egészségünk megőrzésében és az immunrendszerünk erősítésében.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Gumis lepedő gond? Így hajtogasd!

Üdvözlünk a "Gumis lepedők hajtogatási fesztiválján"! Igen, jól hallottad, azért gyűltünk ma össze, hogy megünnepeljük a világ legádázabb sportágát: a gumis lepedők hajtogatását! Tudjuk, hogy sokan nem gondolják ezt olyan komoly tevékenységnek, mint mondjuk a hegymászást vagy a sakkot, de hidd el, a gumis lepedő hajtogatása legalább akkora kihívást tartogat, mint az említett sportok gyakorlása. Némi rutint igényel, de ha egyszer megtanulja az ember, könnyen és gyorsan elvégezhető.