2015.09.26. 18:28:06 10881 300

A bugyid titkai – Amit a fehérneműd elárul Rólad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van csipkés, rózsaszín „királylányos”, van vadító vörös, van sportos, kicsit fiús boxerfazon, kényelmes, akad francia, és persze Bridget Jones óta tudjuk, hogy a „mama” nem is olyan ciki. Szóval, ahány ház, annyi bugyi. Vagy amilyen hangulat? Esetleg amilyen személyiség?

Fehérnemű - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehérnemű

Eddig maximálisan meg voltam róla győződve, hogy az éppen viselt fehérneműm maximum az aktuális hangulatomat tükrözi. Esetleg az alkalmat, amire vagy amiért felvettem. Vagy azt, hogy épp lelépek hazulról, vagy egy lazulós, „ma nem csinálok semmit” napot tervezek otthon. Vagy nagyon-nagyon maximum arról adhat képet, hogy egy munkába induló reggel, a korai órákban mennyire volt kedvem, energiám, szemem a fehérneműs fiók mélyére ásni egy-egy kedves darabért.

De hogy a bugyim még a személyiségemről is árulkodjon?

Hát, azt soha nem gondoltam volna! Pedig igen! Általunk már megismerhetted a bugyiviselés napos és árnyoldalát. Ha most egy gyors elemzésre vágysz magadról, kukkants a nacid alá és olvass tovább!:-)

Ha a fiús fazont szereted

Egy igazi sport ladyvel állunk szemben, kérem! A kedvenc alsód remekül passzol az életstílusodhoz! Laza vagy, szeretsz nevetni és vonzod a jófej embereket. Ez vagy Te: no para és jöhet minden, ami nem túl komplikált.

Ha a tangát részesíted előnyben

Te bizony egy igazi Nr.1 vagy! Egy valódi nehézbombázó, az biztos! Ami a szíveden, az a szádon. Nem rejted véka alá sem a véleményed, sem a személyiséged.

String

A legfrissebb őrület mind közül! Ha imádod a „vonal bugyit”, akkor Te egy igazi bohém személyiség vagy. Sőt, inkább őrült. Az a szó, hogy akadály, számodra nem létezik! Minden buliban benne vagy és tuti, hogy Te vagy az, aki utoljára hagyja el a party helyszínét!:-)

Az édes kis francia

Nem is gondolnánk, de a férfiak legalább annyira odavannak a szexi, csipkés csodáért, mint a tangáért. No, hát aki ilyet visel, az egy ízig-vérig rafinált nőszemély. Ha Neked is ez a kedvenced, akkor Te egy játékos, könnyed, ám rendkívül szexi nő vagy, aki mindig képes meglepetést okozni.

Az a bizonyos „mama”

Talán első hallásra azt hihetnénk, hogy a mama bugyiba bújtatott bájak tulajdonosa abszolút konzervatív, erkölcsös személyiség. Nos, hála a voksukat a kényelem mellett letevők kitartásának, és nem kevésbé Bridget Jones-nak, a „bugyogó” viselője egy igazán menő, kedves és különleges személyiség.

Összeállította: ssz

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...