2017.12.20. 15:13:32 11711 363

8 mindent leleplező fotó Samu munkatársról, a legdolgosabb kollégánkról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

“Miről írjak holnap, dárling? Nincs valami ötleted?” - kérdeztem a férjemet, kissé tanácstalanul, mert bizony nem mindig olyan egyértelmű, hogy mi legyen a napi téma, mivel örvendeztessük meg a kedves olvasókat... “Írj Samu munkatársról!” - válaszolta halál komolyan. Samu, a mi imádott kis kutyánk, aki a magazin kezdeteitől a kollégám, és valóban megérdemli, hogy egy kicsit rivalda fénybe kerüljön, mert...

Samu munkatárs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Samu munkatárs

1. Ő az, aki mindig időben beérkezik a munkahelyére

Samu munkatársSamu munkatárs

(Itt még egészen fiatal volt munkatársunk...)

2. Ő az, aki lelkes magatartásával mindenkit motivál

Samu munkatársSamu munkatárs

3. Ő az, aki soha nem rest

Samu munkatársSamu munkatárs

4. Ő az, aki a dolgok napos oldalát látja (és azt is mutatja) :D

Samu munkatársSamu munkatárs

5. Ő az, aki a lehető legnehezebb helyzetekből is ki tudja magát vágni

Samu munkatársSamu munkatárs

6. Ő az, aki soha nem mond nemet a túlórára

Samu munkatársSamu munkatárs

7. Ő az, aki csillagos 5-ös metakommunikációból

Samu munkatársSamu munkatárs

8. Ő az, akinek a legjobb a helyzet felismerő képessége

Samu munkatársSamu munkatárs

Samu egy 3 éves Bichon Havanese kutyus, egyik szerkesztőnk szeretett háziállata, aki a délelőttöket általában átszunyókálja, míg gazdája dolgozik. Egy imádni való, játékos, családbarát eb, aki valószínűleg megnyerné a ki tud hülyébb pózban elaludni versenyt. Örökösen irigykedünk rá, mert ő igazán tud élni (és pihenni), de így szeretjük, ahogy van. Ő az, aki nélkül nem élet az élet a gyárban! :)

Ugyanitt: ha van témajavaslatotok, hogy miről olvasnátok szívesen, küldjétek el a magazinkritika@proaktivdirekt.com e-mail címre. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...