2015.11.22. 15:06:24 10275 259

8+1 ok, amiért jó szinglinek lenni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Most, hogy a nagy tavaszi, nyári, ősz eleji esküvődömping lement, és már egyre kevesebben posztolnak fotót a közösségi oldalakra „Életünk legszebb napja” címmel, álljunk meg egy percre, vagy kettőre mi is, akik életük szingli szakaszát éljük, és fedezzük fel a szépséget egyedül töltött napjainkban.

Szinglik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szinglik

Mert igen, néha kemény ez az élet, pláne, ha turbékoló párokat látunk magunk körül, és mindenki rózsaszín szívekkel tűzdelt képek kíséretében hirdeti, hogy ők bizony mennyire boldogok. Pedig a kényszerűen vagy önként választott egyedül töltött időszaknak is megvan az előnye, jó értelemben befelé fordul az ember, önmagát teljesen meg- és kiismerve várhat egy boldog és teljes kapcsolatra.

Ám ezen kívül vannak még olyan apróságok, amik megszínesíthetik az önismeretre szánt perceket, órákat.:-)

1. Teljes uralom

Mondjuk az ágyad felett! Képzeld el, hogy az ágyikód teljes terjedelmében a Tiéd, úgy fekszel keresztbe és kasul, ahogy csak akarsz. Édes élet, mi?;-)

2. Még teljesebb uralom

Bizony, hatalmad alá vonhatod a televízió távirányítóját és ezzel a rajta lévő összes nyomógombot, csatornát. Ha úgy szeretnéd, hüppöghetsz a kedvenc romantikus filmeden, esetleg bömböltetheted a zenecsatornát az éppen aktuális favoritjaiddal. Na, van a szingli életnek szépsége vagy van?:-)

3. Arra, amire csak akarod

Ha kedved szottyan, „elshoppingolhatod” az összes havi „maradékodat” a hónap utolsó hétvégéjén. Senki nem szól majd érte, hogy (már megint:-)) vettél egy új cipőt.

4. Amihez csak kedved szottyan!

Ha épp jégkrémet falnál, vagy chipset ennél popcornnal, csak bátran. Senki nem fog beszólni, hogy „Majd nem férsz bele a kedvenc rucidba!”. Esetleg csak egy kinyúlt „mackóalsóban és –felsőben” grasszálnál otthon, ne légy

5. Bátran kirándulj!

Senkitől nem kell engedélyt kérned, ha épp spontán kiruccannál valahova a hétvégén. Éljen a szabadság!:-)

6. Ha nincs kedved hozzá

Semmi alkalom, megjelenés, így nincs is kedved nekiállni az epilálás hosszú és fájdalmas procedúrájának? Ez szingli lány ezt is megteheti!:-)

7. Nyugalmas éjszakák!

Hiszen senkinek a horkolására sem fogtok felébredni éjszaka. (Maximum a sajátotokéra…de az meg lehetetlen!:-))

8. Akit, amit csak szeretnél

Szívesen megosztanád az otthonod egy cuki kiscicával, kutyussal, hörcsöggel, tengeri malaccal, esetleg színes halakkal? Semmi akadálya! Senkivel nem kell kompromisszumot kötnöd ezen a téren.

9. Ami talán a legfontosabb egy nő életében!

Már biztos sejtitek, mi az! Pontosan! Felemelő érzés lehet, hogy senkivel nem kell osztoznotok a ruhásszekrényen! Az egész gardrób-birodalom úrnői csakis Ti lehettek!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.