2021.01.14. 17:45:34 11471 250

71 bomba film érkezik a Netflixre idén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már nagyon hiányoznak a mozis élmények, a filmpremierek és kedvenc sztárjaid, akkor a Netflix a segítségedre siet. Igaz, barátkoznod kell a feliratos filmek világával, de azt valószínűleg hamar megszokod, ha olyan ütemben fogyasztod a filmeket, mint mi. :)

Mozi, otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi, otthon

Izgalmasnak ígérkezik az év a Netflix előfizetőknek, tekintve, hogy a streaming szolgáltató bejelentette: idén minden héten minimum egy nagy dobással előrukkol, így 72 fantasztikus, új filmet be fognak mutatni, amit otthonunk kényelmében élvezhetünk. Soha jobbkor, hiszen a moziknak egy időre búcsút mondhatunk... :( (Köszi, Covid...)

Mindenesetre a legjobb az, ha pozitívan fogjuk fel a helyzetet, és spájzban jó pár polcot megtöltünk popcornnal, mert jön-jön-jön többek között:

  • Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence új, közös filmje: Don't Look Up
  • A kém sztárjával, Melissa McCarthy-val a Lecsap csapat
  • Halle Berry első rendezés a Bruised
  • Chris Hemsworths Escape from Spiderweb
  • Ryan Reynolds - Red Notice

és még sorolhatnánk, de nézzétek meg inkább az előzeteseket:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...