2017.07.06. 18:09:52 13038 300

7 dolog, amiről eddig azt hitted, hogy nem árt a fogyókúrádnak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kerekedik a pocak, vastag a comb..., valamit csinálni kéne. Fogyókúrázzunk! De azért egy koktél még belefér, nem? Hát. Sajnos nem! Alattomos kalóriabombák jönnek.

Bikinis test - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinis test

Nyáron egy kicsit talán mindenki jobban odafigyel az alakjára, és különösen a szénhidrátbevitelt próbáljuk kordában tartani. Ami - valljuk be - elég nehéz a sok nyári finomság mellett. (Nekem a fagyi a gyenge pontom.) A nyilvánvaló cukorforrásokon kívül azért akad még olyan, amit illő mellőzni, ha fogyókúrázol.

1. Gyümölcslevek

A gyümölcslevek alattomos cukorforrások, még a 100%-os fajta is. Egy pohár narancslében akár 30 g szénhidrát is lehet. Persze még mindig jobb választás, mint a cukros lónyálak.

2. Mazsola

A mazsola és a többi aszalt gyümölcs is igazi kalóriabomba. 100 grammban 34 gramm szénhidrát is lehet.

3. Quinoa

Azért jobb, mint a kenyér vagy a fehér rizs, hiszen magas a fehérje és rost tartalma is, de egy csészében azért 39 g szénhidrát akad.

4. Koktélok

Talán ezt mondani sem kell, de azért a rend kedvéért, legyen itt. Még a keserű gintonik is egy kalóriabomba. Az alkohol tulajdonképpen cukrokból keletkezik, ha még édes levekkel is összekeverik, sejtheted, hogy mi lesz az eredmény, és milyen hatással lesz a fogyókúrádra.

5. Gyümölcsjoghurt

Ha nem light és nem natúr joghurtot fogyasztasz, akkor valószínűleg több szénhidrátot veszel magadhoz, mint szeretnél.

6. Paradicsomszósz

Egy csésze paradicsomszósz, akár 20 g szénhidrátot is tartalmazhat.

7. Gluténmentes termékek

Azt tudjuk, hogy a kenyér egyet jelent a szénhidráttal - általában. Sokan úgy gondolják, hogy a gluténmentes változat egyben szénhidrátmentes is, de ez nem így van. Ha gluténmentes termékek éppen annyi szénhidrátot tartalmazhatnak.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...