2022.01.19. 09:40:00 9539 270

7 bátorító idézet: Motiváld magad, ha kihívás előtt állsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen nehéz felkelni a padlóról, ha valamilyen nagy veszteség ért minket! Milyen rossz érzés, ha hatalmas csalódás ért! Milyen erőt próbáló összegyűjteni a bátorságunkat egy előttünk álló kihívás legyőzéséhez! Tedd félre a negatív gondolatokat, és töltekezz bátorító szavakkal, hiszen amit el tudunk képzelni, azt meg is tudjuk valósítani!

Képes vagy rá! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Képes vagy rá!

Nincs mindig mellettünk egy erős, megnyugtató személy, aki a karjaival felemel vagy szavaival erőt önt belénk. Van, hogy ezeket önerőből, egyedül kell elérnünk, ehhez pedig nem árt némi muníció! Klasszikus művekből vagy példaképként tekinthető emberektől származó idézetek segíthetnek nekünk a lelki ösztökélésben.

Bátorító idézetek nehéz helyzetekből való kilábaláshoz

“Promise me you’ll always remember: You’re braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think.”
“Ígérd meg, hogy mindig emlékezni fogsz arra, hogy bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb vagy, mint amilyennek látszol, és okosabb vagy, mint gondolnád.”
A.A. Milne

“You are the one that possesses the keys to your being. You carry the passport to your own happiness.”
“Te vagy az egyetlen, aki birtokában van lényed kulcsainak. Nálad az útlevél a boldogságodhoz.”
Diane Von Furstenberg

“There is no normal life that is free of pain. It’s the very wrestling with our problems that can be the impetus for our growth.”
“Nincs normális élet fájdalom nélkül. Éppen a problémáinkkal való megbirkózás adhat lendületet növekedésünkhöz.”
Fred Rogers

“If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do have to keep moving forward.”
“Ha nem tudsz repülni, akkor fuss; ha nem tudsz futni, akkor sétálj; ha nem tudsz járni, akkor mássz, de bármit is csinálsz, tovább kell haladni előre.”
Martin Luther King Jr.

“It always seems impossible until it’s done.”
“Mindig lehetetlennek tűnik, amíg meg nem valósul.”
Nelson Mandela

“Above all, be the heroine of your life, not the victim.”
“Mindenekelőtt életed hősnője légy, ne az áldozata.”
Nora Ephron

“If somebody hurts you, it’s okay to cry a river: Just remember to build a bridge and get over it.”
“Ha valaki bánt téged, nem baj, ha folyót sírsz: Csak ne felejts el hidat építeni rá, hogy átkelhess rajta.”
Taylor Swift

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...