2015.05.01. 18:00:00 9926 323

7+1 viccesen csípős mondat - Nőktől nőknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kedvesnek tűnő, ám korántsem annak szánt mondatok, melyet egyik közeli vagy távoli barátnőnk, kolléganőnk, esetleg épp valamelyik rokonunk szán nekünk. A bájos szavak mögött megbúvó pillanatnyi irigységet, icipici utálatot nehéz észrevenni. De ha kicsit jobban odafigyelsz…

Mosolygó nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosolygó nők

A lenti mondatokat végigolvasva valószínűleg hamar jön a megvilágosodás: „Ó, igen, ilyet én is kaptam…és adtam is…” Hát, ez van, emberek vagyunk mi is, nem szentek, néha szúrhatja a szemünket a másik sikere, szépsége, netalán vélt vagy valós tökéletessége. Amit aztán pórbálunk egy-egy, a kedvesség köntösébe bújtatott vitriolos mondattak kiadni magunkból. Következzek néhány, a teljesség igénye nélkül.

1. „Te nem is vagy kövér… csak egy picit erős.”

Na jó, talán tényleg nem akart megbántani… de legalább ne lenne ott az a gunyoros félmosoly a szája szegletében!

2. „Egyszerűen teljesen elfelejtettem enni!”

Persze, akár igaz is lehet. Esetleg a fiók mélyén megbúvó összes csoki, snack, rágcsálnivaló elmajszolása után valahogy elmúlt az éhségérzet…

3. „Olyan jó, hogy ilyen jól kezeled, hogy az exed új párja ilyen szuper csinos/okos/tehetséges nő!”

Hát, köszi! Amúgy is nehéz egy szakításon túltenni magunkat, de hogy valaki még külön fel is hívja rá a figyelmünket, hogy tulajdonképpen ebben és ebben és ebben nem voltunk elég jók…

4. „Ó, remekül áll ez a ruha! Ápol és eltakar!”

Tehát van mit eltakarni. Ha nem jött volna át a szöveg első felének kényszeres kedvessége, akkor jön az „ápol és eltakar”, ami totál megsemmisít.

5. „Nem is tudtam, hogy azoknak is lehetnek terhességi csíkjai, akik még nem szültek!”

Kettős csapás: 1. süllyedj el, hogy Neked még mindig nincs gyereked. 2. Amúgy meg tele is vagy nemkívánatos „tigriscsíkokkal”, tehát már jócskán elhagytad a versenysúlyodat.

6. „Talán nehéz napjaid vannak?”

Magyarul: miért vagy ilyen idegbeteg?

7. „Ó, de jó, jön a baba? Nem? Pedig teljesen úgy nézel ki!”

Vagyis. Meg vagy hízva, kisanyám!

+1 „Ugyan, nem eszel sokat, csak egészséges az étvágyad!”

Jelentése: annyit eszel, mint egy hadsereg, pedig az alakod alapján nem engedhetnéd meg magadnak. Akkor miért nem ezt mondják?:)

Forrás: jolie.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...