2016.02.21. 17:50:40 12716 345

7+1 dolog, amit lehet, még Te sem tudtál a melledről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindig tanul az ember valami újat. Hol lelkileg leckézteti meg saját magát, máskor „csak” egy új recepttel lesz gazdagabb, vagy valami okosságot tud meg a világról. Esetleg önmagát, a testét ismeri meg jobban. Mert hiába a miénk már a kezdetektől, 20, 30, 40 vagy még több éve, még okozhat nekünk is meglepetést.:-)

Mellek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mellek

Talán az egyik legtöbb mítosszal, talánnyal övezett női testrész a mell. Amikor azt hisszük, már mindent tudunk róla – úgy általában és a sajátunkról is – kiderül, van ott még információ, ahonnan a többi jött.:-)

Kisebb, nagyobb…

Még ha csak minimálisan is, de bal mell általában nagyobb, mint a jobb.

Még egy ok…

Méghozzá arra, hogy letedd a cigarettát. Hiszen egy amerikai egyetem kutatásai szerint a dohányzás oka lehet cicik megereszkedésének.

Plusz 1:-)

Az emberek nagyjából 6 %-a rendelkezik még egy mellbimbóval. Érdekes!

Extra érzékeny…

Sok nőnél már a mellbimbó izgatása is orgazmushoz vezethet…

Mell, mint anatómiai csoda

Bár kívülről „csak” egy csodálatos gömb, belülről sokkal több: vénák, artériák, kötőszövetek, idegek, zsír csodálatos rendszere.

Aludni, de nem mindegy, hogyan…

Hiszen az alvási pozíció befolyásolhatja a melled alakját, különösképpen a [hason alvás] (http://proaktivdirekt.com/magazin/cikk/alvassal-a-feszes-mellekert-miert-ne).

Fontos a szűrővizsgálat

Ha azt mondjuk, 8-ból 1 nőnél diagnosztizálnak mellrákot, talán érthető az intelem…

Szép formát ad, tart, de…

… nincs is jobb érzés, mint este hazaérvén ledobni magunkról a sokat magasztalt, de ugyannyit átkozott melltartót.:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.