2021.03.16. 15:01:56 7971 200

6 tipp, hogy öröm legyen a futópados edzés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél beköszöntével sok igazán elhivatott futó is visszavonul a konditermek és az otthoni edzés világába, hogy a futópadok segítségével hódoljon kedvenc sportjának. Akadnak viszont olyanok is, akik akár az egész évszakra elköszönnek a mozgásformától, mivel azt gondolják, hogy a futópados edzés unalmas, a falat bámulni pedig nem túl szórakoztató. Az alábbi tippjeink segítségével egészen más megvilágításba kerül ez a lehetőség, és újra öröm lesz a mozgás.

Futópad - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Futópad

1. Zenehallgatás

Ez egy örök klasszikus arra, hogy a monotonitást száműzzük az edzésből. Sokan szabadtéri futás közben is zenét hallgatnak, miért ne lehetne ezt megismételni zárt térben is? Készítsünk speciális listát olyan számok összeállításával, amik felpörgetnek.

2. Futás a világ körül, egy helyben

A futópad ugyan meg sem mozdul, mi mégis bejárhatjuk, sőt egyenesen befuthatjuk a világ különféle helyeit. Válogassunk bátran az online elérhető videókból, egy tablet vagy nagyobb képernyőjű telefon teljesen új élménnyé varázsolja a négy fal közötti futást.

3. Nézzünk videót!

Ha már a kezünkben a telefon, akár a régóta halogatott dokumentumfilmet, de a kedvenc sorozatunk aktuális részét is lepörgethetjük edzés közben, így két legyet ütünk egy csapásra, ráadásul még időt is nyerünk vele.

4. Fussunk versenyt!

Ha a lábunkon a tökéletes futócipő, akkor nem lesz akadály, hogy másokkal is összemérjük tudásunkat. Jó motiváció lehet egy baráttal, de akár egy csoport tagjaival és versenybe szállni, figyelni egymás teljesítményét. Ha pedig ennyire azért nem buzog bennünk a versenyszellem, de jól jönne egy kis változatosság, rendezzünk házi futóversenyt a családdal!

5. Hallgassunk hangoskönyvet, podcastet

Egy újabb lehetőség, hogy kicsit eltereljük a figyelmünket az orrunk előtt magasodó falról. Kocogás közben hallgathatjuk a klasszikusokat, amiket mindig el akartunk olvasni, de akár tudományos vitákat is hallgathatunk, hogy elménk se tunyuljon.

6. Reklám kihívás

Ha esetleg életünk párja a kanapén tévézne, míg mi futunk, és mindezt még látjuk is, fordítsuk ezt a hasznunkra, és minden reklámblokknál gyorsítsunk kicsit a tempón!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...