2015.09.25. 18:15:20 12617 227

6 aranyos animációs film, ami felnőttként is nézhető!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden felnőttben ott bujkál a gyermek, és néha nem árt egy kicsit átengedni neki az irányítást. Például ha pihenni vagy szórakozni akarunk. Ekkor a felnőtt egót inkább kapcsoljuk ki, és engedjük hadd szórakozzon belső gyermekünk. Nézzük meg például ezeket az aranyos animációs meséket, úgyis rossz az idő...

Családi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi filmezés

Jégvarázs

Na jó, ezt csak akkor nézd meg, ha bírod a dalolós Disney meséket. Ha kedveled őket, akkor ezt egyenesen imádni fogod! A karakterek nagyon szerethetőek, a történet pedig egész eredeti, bár a megoldás már-már közhelyes: a királynőt és a királyságot sújtó átkot csak az igazi szeretet törheti meg. Az idáig vezető út azonban izgalmas és fordulatos – már amennyire egy Disney mese megengedheti magának.

Hős6os

Modern sztori egy felfújható robot, Baymay és egy kisfiú, Hiro Hamada barátságáról. A mese akció dús, humoros és nem hiányozhatnak belőle az érzelmek sem. Még egy Oscar-díjat is nyert: az év legjobb animációs filmje volt.

Fel!

A mese első 20 perce egy csodálatos, ám tragikus szerelmi történet, amit az ember nem tud könnyek nélkül végig nézni. Aztán kezdetét veszi a nagy kaland, és a nevető izmainkat is megdolgoztathatjuk. Hiteles karakterek és egy felemelő történet. Nézd meg, ha még nem láttad!

Szörny Rt.

Régi, de az egyik legjobb animációs mese. Boo, Mike és Sally kalandjait a felnőtteknek is ismerni kell, talán jobban átérezzük majd a gyerekek szörnyekkel, tündérekkel és mesebeli lényekkel teli világát is.

Némó nyomában

Az egyik örök kedvencem, mert nagyon jól felépített a történet, szép az animáció és a felnőttek számára is humoros. Már alig várom a második részt, természetesen 3D-ben, mert ezt a tengeri világot igazán érdemes úgy is látni! Igen, 2016-ban Szenilla, Pizsi és Némó visszatér, jön a Némó 2,
Természetesen Szenillát kell megtalálni – ki mást?! :)

Agymanók

Bevallom, ezt a mesét még nem láttam, de nagyon érdekesnek hangzik a történet. Egy kislány belső világát ismerhetjük meg, ahogy az agyában található érzelmek - Öröm, Félelem, Düh, Undor és Szomorúság – igazgatják a lépteit, miután új városba költöztek a szüleivel.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.