2018.01.25. 18:10:01 16287 535

5 tipp a januári álmosság leküzdéséhez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem a januári hideg napok túlélésére talán a lehető legjobb taktika, ha hamar ágyba bújunk, és sokat alszunk. :) Ha ezt nem teheted meg, és folyton fáradt vagy, akkor más praktikákhoz kell folyamodni. Íme, 5 egyszerű tipp!

Télen is energikusan - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Télen is energikusan

1. Váltózuhany

Bár még a szó leírása közben is borzongunk, a váltózuhany nagyon is segíthet reggel felébredni. Ha nincs időd rá, akkor moss hideg vízzel arcot!

2. Reggelizz jégkrémet

Ne legyen szokás belőle, de egy-egy nehezen beinduló napot felpörgethetsz jégkrém reggelivel. :) A hideg tutira felébreszti az agyad. A torkodra azért vigyázz!

3. Oxigént az agynak

Ha több oxigént kap az agyad, sokkal energikusabbnak érzed magad. Ennek érdekében végezhetsz légzőgyakorlatokat, vagy csak egyszerűen végy mély levegőket séta közben, sportolj többet a szabadban, menj el túrázni. Ha nem tudsz kimenni a szabad levegőre - mondjuk munka közben - akkor nyisd ki jó nagyra az ablakot.

4. Csinálj a tennivalóidról listát

Nekem bevált! Amikor kevésbé energikus az ember, hajlamos elodázni a dolgait... Készítsünk listát a tennivalókról és ragaszkodjunk hozzá, amennyire csak lehet, nehogy később visszaüssön.

5. Aromaterápia

A citrusok, a menta vagy eukaliptusz olaj segíteni fog az összpontosításban.

+1. Nevess egyet!

Talán nem árulunk egy nagy titkot ezzel: a nevetés segít a relaxálásban, ellazít és gyorsan feltölt egy kis extra energiával, ami után jobban megy a munka. Egy vicces videóért talán a főnök sem haragszik meg, ha utána gyorsabban és flottabbul megy majd minden.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...