2021.02.06. 17:40:09 12368 276

5 szívből jövő és pénztárcabarát apróság Valentin napra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen a jó Valentin napi ajándék? Gondoskodással és érzelmekkel teli! Nem kell senkit sem elárasztanunk drága ajándékokkal ahhoz, hogy érezhesse a szeretetünket, hiszen a valódi a szerelmet elég apró gesztusokkal elmélyíteni.

Valentin nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin nap

Akár bevalljuk, akár nem, mindenki vágyik rá a szíve mélyén, hogy meglepjék valami aprósággal Bálint napján, és mi is szeretünk ajándékozni, de a semmitmondó kártyák és az extravagáns ajándékok útvesztőjében az ajándékozó könnyen feladhatja az ajándékkeresést. Ezért az arany középúton található meglepetésekből gyűjtöttünk össze egy csokorral, ami segíthet megtalálni a párunkhoz illőt:

Művészi összetartozás

A pár tagjainak nevét egy könnyen olvasható és gyönyörű betűtípussal leírva, no meg a szinte kötelező szívvel összefűzve kedves kis kép készülhet. Csak nyomtatni kell a megtervezett alkotást, hogy a megfelelő keretbe illeszthessük.

Érzelmek listázása

Szerelmünk számára bármennyi idő után is jóleső érzés olvasni vagy hallani, hogy mik azok, amik miatt beleszerettünk. Hangüzenetben, e-mailben, de papír alapon (pl. apró folyóirat formájában) is meglephetjük mindazok listájával, amit szeretünk benne.

Romantika hosszabb távon

Készíthetünk a másik számára fontos apróságokról szóló kis kártyákat, amelyeket később „beválthat” nálunk. Lendületet adhatunk a szerelmünknek egy ágyban elfogyasztandó reggelivel, rögtönzött táncmulatsággal, az esti film kiválasztásának jogával, egy romantikus sétával és még sorolhatnánk…

Szerelmi emlékkönyv

Kedves ötlet egy fényképekkel, jegyzetekkel és idézetekkel ábrázolt emlékkönyvet átadni a közös életetek legfontosabb eseményeiről, aminek kitöltését ezután együtt folytathattok majd tovább.

Tőlem neked párnahuzatok

Helyes kis grafikákat találni arról, amikor a pár tagjait ábrázoló kis figurák egymásnak szívet küldenek. Pihe-puha párnahuzatra nyomtatva a téged jelképező grafika kifejezheti a másik párnán elhelyezkedő, természetesen a szerelmedet jelképező figura iránti szerelmét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...