2022.02.20. 08:47:26 8713 253

5 érdekes dolog a halak csillagjegyről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldog születésnapot a halak csillagjegyűeknek! Úgy tartják a halak jegyű emberekről, hogy ők a legfejlettebbek spirituális szempontból. Február 19. és március 20. között születtek, a jegyüket a Neptunusz és a Jupiter uralja. Vagy az árral szemben úsznak, vagy az intuíciójukra hagyatkoznak. Mi az, amit még érdemes ismerni a halak bölcs és fenséges természetéről? Íme 5 érdekes dolog, amit neked is tudnod kell róluk!

Halak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Halak

Az intuitív halak

Ez a képességük igen rendkívüli – az összes csillagjegy közül, ők rendelkeznek a legerősebb intuícióval-, mintha kaptak volna egy hatodik érzéket. E jegy szülöttei percek alatt meg tudják mondani, hogy milyen emberrel állnak szemben. Azonnal felismerik a valódi motivációt és a szándékot, bárkivel is kerüljenek szembe. Tanácsért bármikor fordulhatsz hozzájuk, szinte ösztönösen megérzik a helyes utat. Azonban jó, ha tudod, jobb nem hazudni nekik. Pont az extrém módon erős intuitív képességük okán, még ki sem mondtad a hazugságot, de ők már tudják, hogy nem vagy velük őszinte.

A nagylelkű halak

A mottójuk: Segíteni mindenkinek! Lényegében ez a fajta szemlélet adja számukra a legnagyobb boldogságot. A halakra valóban mindig számíthatsz, ha segítségre van szükséged. A nagylelkűségükön túl már csak a figyelmességük hat igazán imponálóan a baráti társaságukra. A csillagjegyek közül a halak tud szeretni a legmélyebben, ezért sem jelent számukra problémát újabb barátokat szerezni. Elképesztően ösztönösen hatnak másokra. Mindig szép szavakkal illetik a társaságukban jelenlévőket, viszont hibájuk, hogy saját magukkal nagyon keményen bánnak. A jóságukat ellenben nem szabad gyengeségnek nézni, mert bizony van egy olyan sötét oldaluk is, amit jobb nem megismerni. Ugyanis, a türelmes ember haragjától nincs veszélyesebb dolog a világon.

A lojális halak

A nagylelkűségük mellett a lojalitás is mérvadó tulajdonság a boldogságuk megéléséhez. Lényegében bármit megtennének azokért, akiket mélyen a szívükbe zártak. Ez lehet pusztán baráti, de romantikus kapcsolat is. E téren nem ismer különbséget. Minden maguktól telhető dolgot megadnak a barátaiknak és szerelmi kapcsolataiknak egyaránt. Azonban érdemes tudni róluk, hogy nagyon nehezen tudják megemészteni vagy feldolgozni, ha a lojalitásukkal visszaélnek. Fájdalmas számukra, ha az, akiben megbíztak és fontos volt számukra, becsapja őket. Képesek akár hosszú hónapokig ezen morfondírozni, holott nem haragtartó típusú emberek. Viszont ilyen esetben biztosak lehetünk benne, hogy a szarkazmus nyelve lesz az első eszköz, amit velünk szemben egy halak elkövet.

A vitákat kerülő halak

Harc és vita? Na ez az, amit nagyon messziről elkerül egy halak csillagjegyű ember. Picit hasonló a mérleg jegyhez, de míg a mérleg inkább konfliktuskerülő, addig egy halak a megoldások híve. Nyilván nagyon nyomós dolognak kell történnie ahhoz, hogy egy halakat a nyugalmi állapotából kibillentsünk. Ugyanis őket nehéz feldühíteni, kifejezetten türelmes és megértő személyiségűek. A nyugalom lételem számukra, ők inkább megjavítani akarják a problémát, nem pedig újabbakat generálni. Képesek a bocsánat szót kimondani, és elnézést kérni a viselkedésükért. Egy igazán finom személyiséggel megáldott bolygóállás alatt született személyek.

A kedves halak

A halak jegyű ember, attól függetlenül, hogy mi mindenen mentek keresztül az életben, a kreatív képzelőerejüknek köszönhetően a legcukibb meglepetéssel állnak elő azoknál, akiket szeretnek. A romantika megtestesítőjeként a bika jegyű és a halak jegyű embereket tartja számon igazán az asztrológia. Minden emberi kapcsolódást örökre szóló élménynek képzeli el. Azonban, ha álmodozásról van szó, minden esetben a halak van dobogós helyen. Sose élj vissza egy halak csillagjegyű ember kedvességével és törődésével. Ugyanis a hiánya valóban drasztikus érzéseket okozhat.

Forrás: spiritful.hu

bidista.com

ketkes.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...