2016.02.13. 19:10:42 8490 228

5 dolog, amivel a szerelmed lelkébe gázolhatsz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyakunkon a Valentin-nap, amikor is az ember még gügyögősebb, még édesebb és még kedvesebb élete értelmével. Csokoládé szívecskékkel, virággal, plüssmacikkal, pezsgős, romantikus vacsorával, huncut éjszakai fürdőzéssel és még megannyi meglepetéssel. És hétfőtől mi lesz?

Szomorú pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szomorú pár

Igen, talán közhely arról beszélni, hogy egy évben ne csak egy napon legyünk őrülten szerelmesek, hanem minden nap figyeljünk a másikra. De mint általában minden közhelyben, ebben is van némi igazság. Ha nem is rajongsz érte minden nap túláradó szeretettel, legalább ne bánts – akarva vagy akaratlanul – a párod.

Ezekre figyelj, ha nem szeretnéd megbántani a kedvesed

Ne vedd félvállról!

Sem őt, sem a véleményét! Előbb vagy utóbb a párod is észreveszi, hogy nem veszed őt komolyan. Pedig ez – a bizalmon kívül – a kapcsolat egyik alappillére. Adj a véleményére, ne csak legyints, ha elmondja az ő álláspontját.

Kérd ki a tanácsát!

Nem kell, hogy megfogadd, de kérj tőle tanácsot, ha problémás helyzetbe kerülsz! Ha a párod helyett valamelyik rokonodat, a barátnőidet hívott fel vészhelyzet, vagy dilemma esetén, jó lenne elgondolkozni, hogy elkezdődött-e már ez a kapcsolat, vagy volt-e ez kapcsolat egyáltalán…?

Szégyelled őt a barátaid előtt?

Csak ímmel-ámmal, több hét, hónap után vagy hajlandó bemutatni kedvesedet a barátaidnak? Ha meghívást kapsz, kaptok, addig csűröd-csavarod a dolgot, amíg csak egyedül kell elmenned, őt otthon vagy máshol hagyhatod. Talán szégyelled, hogy ő a kedvesed? Miért is vagy vele? Nem azt mondjuk, hogy mutogasd, vagy dicsekedj vele, de ha szereted, akkor légy büszke arra, hogy ő a Te párod.

Ne mások előtt!

Mindenkinek van gyenge pontja, neki is, és Neked is. De nem illő, és nem is jóleső dolog ezt a gyengeséget társaságban, ismerősök, barátok körében kihangsúlyozni. Ez gyerekes, közönséges viselkedés.

Ne hazudj neki!

Sem magadnak! Tiszteld őt, a kapcsolatotokat annyira, hogy igazat mondasz neki! Hiszen az igazság csak egyszer fáj, míg a hazugság annyiszor, ahányszor elkövetik. Neki is és Neked is!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...