2015.09.06. 18:30:54 9743 290

5+1 mondat, amit a vékony nők nem szeretnek hallani
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mivel nem tartozom a kifejezetten vékony nők táborába, így bevallom, néha irigykedve figyelem, ha egy-egy vékonyka barátnőmnek, ismerősömnek szegezik a lent írt kérdések valamelyikét. Pedig az Élet nekik sem olyan egyszerű, még ha a kalóriák miatt nem is kell aggódniuk.

Vékony nő és hamburger - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vékony nő és hamburger

A külvilág, a kedves vagy kevésbé kedves ismerősök minket, „husikat” azért „bántanak”, mert a mérleg nyelve nem azt mutatja, ami az ideális lenne. Ezzel szemben a soványabb barátnőink esetében… is pontosan ugyanez a probléma. Persze, utóbbiaknál talán némi irigység is párosul a kedves megjegyzésekhez, hiszen nekik tényleg nem kell aggódniuk, mit esznek, mit vesznek fel… na jó, már én is kezdem!:-)

1. „Micsoda??!!! Te eszel édességet/tésztákat/hamburgert stb.????”

Áááá, neeem, a vékony testalkatú lányok kizárólag fénnyel táplálkoznak…

2. „Te biztos minden szabad percedet a fitness teremben töltöd!”

Tapasztalatból mondom, hogy ez nem így van!:-) (Még egy ok az irigységre!:-)) Ha pedig többet, vagy legalább annyit járnak mozogni, futni, súlyokat emelgetni, mint mi, kevésbé vékonyak, annak közel hasonló az oka, mint a mi esetünkben: formásodni, izmosodni szeretnének. És ezért nekik is ugyanúgy meg kell „izzadni”, mint nekünk.

3. „Jajj, már megint fogytál???”

Nem tudni, hogy a mondat maga, esetleg a hangsúly, amivel ejtik, vagy a kétségbeesett arc a rosszabb, ami ennek a sornak a kimondásával párosul. Mintha azt akarnák megkérdezni: Neked problémáid vannak az evéssel? Csak azért, mert valaki vékony testalkatú, még nem jelenti azt, hogy evési zavarokkal küzd.

4. „Eszel Te rendesen?”

Először is: 1. pont, másodszor: 3. pont. Amúgy meg no comment!

5. „Olyan szerencsés vagy, Neked minden jól áll!”

Talán hihetetlen, de a létezik olyan ruhadarab is, ami a vékony lányoknak egyszerűen nem áll jól. De ettől szép az élet, ettől érdekes a divat és ettől, vagyis ettől is vagyunk mi, emberek különlegesek.

6. „Az igazi nő formás, kerek idomokkal bír!”

Mondja ezt az, akit ilyen alkattal, esetleg némi plusz kilóval áldott meg a sors. Igen, szép a gömbölyű, és szép a kevésbé gömbölyű is, ha tudjuk viselni!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.