2015.05.23. 11:00:28 8378 212

5+1 dolog, amit a sikeres emberek megtesznek még reggeli előtt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kihozni a nap 24 órájából a maximumot néha nem egyszerű. Sokszor elég lenne, ha 1 vagy 2 órával előbb kezdenénk neki a napnak, és máris nagyot lendíthetnénk a dolgon. Eddig Te sem ízlelted meg a siker édes ízét? Akkor most adunk néhány tippet, mit tegyél meg már kora reggel, hogy ez másként legyen.

Sikeres nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sikeres nap

Ki korán kel…

Nem véletlen a régi mondás sem! Minél előbb kelsz fel és indítod el a napodat, annál több esélyed van az aznapi sikerre. Nem véletlen, hogy a felsővezetők is reggel 6 óra előtt elindítják a napjukat.

A megváltó zuhany

Tudtad, hogy a reggeli zuhany közben jönnek a legjobb ötletek? A meleg víz, a nyugalom, egy kis „kikapcs” az amúgy zsúfolt életünkből előidézhet az agyunkban akár világmegváltó gondolatokat is.

Nézd meg a híreket

A nagyvilágban mindig történik valami, nem árt képben lennünk már kora reggel. Persze, jó dolog a gőzölgő kávé mellett a friss, ropogós napilapokat olvasni, de ha gyors és aktuális hírekre vágysz, keresgélj inkább online.

Rangsorolj!

Válaszd ki, mi az a 3 legfontosabb dolog, ügy, amit még reggel el kell intézned, akár a privát, akár a munkahelyi életeddel kapcsolatban. Aztán persze jöhet a többi is!:)

Jelentkezz be a családnál!

Habár nem fontossági sorrendet állítottunk fel, ennek kellene az elsőnek lenni! Egyeztess a családdal az aznapi programról még egyszer!

Tápláló reggeli

Bizony, nem maradhat ki! Fontos, hogy feltöltsd magad energiával az ebédig, ezért válassz rostban, vitaminokban, fehérjében gazdag napindítót. Ehhez tőlünk is vehetsz ötleteket: Könnyű napindító a hét minden napjára Vagy ha valami könnyűre vágysz: 10 trükk a diétás reggeliért

Forrás: huffingtonpost.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!