2017.10.18. 17:51:44 14646 388

40 felett is lehetsz szép és fiatalos! - Íme 5 inspiráló tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még jó, hogy lehetsz! Egyáltalán, hogyan fordult volna meg a fejedben más? Hiszen minden nő gyönyörű, kortól függetlenül. Többféle szépség létezik, mindenki más és más, és minden kornak, korosztálynak megvan a maga bája. Csak élni kell vele, és megragadni a lehetőségeket!

Stílusosan, 50 év felett is - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílusosan, 50 év felett is

1. Csak magabiztosan

Bármi is van rajtad, azt magabiztosan viseld. Természetesen akkor tudsz így viselkedni, ha jól érzed magad abban, amit felvettél, magadra kentél stb. Így 40 felett már biztosan kialakult ízlésed van, tudod, hogy mi áll jól, miben érzed jól magad, szóval elvileg ezzel nem kellene, hogy gond legyen. Nyugodtan mosolyogj, és mindennap viselj valami olyat, amitől magabiztosnak érzed magad.

Ha még nem sikerült rájönnöd arra, hogy mi is az, ami téged öltöztet, jól áll és te is örömmel viseled, akkor keress fel egy személyi stylist-ot, aki szívesen ad majd neked tanácsot. Meglátod, utána könnyebben megy a vásárlás is.

2. Védd a bőröd!

Már nem kell, hogy mindig csokibarna légy, az különben is öregít. Inkább fordíts figyelmet az UV védelemre, hogy ne rongáld tovább a bőrödet, hiszen ez is egy faktor, ami felelős a ráncokért, a bőr öregedéséért, rugalmasságának elvesztéséért. Válassz minden esetben UV védelemmel rendelkező nappali arckrémet és használd is! A hidratálás segít, hogy mindig friss és fiatalos legyen az arcbőröd, száraz foltok nélkül. Az ajkaid ápolásáról se feledkezz el!

3. Hangsúlyozd ki a szemed!

Fordíts több időt a szem körüli duzzadtság és sötét karikák eltüntetésére, és sminkelj is, használj bátran szempillaspirált, szemceruzát, hogy élettel telibb legyen az arcod, és kipihentebbnek tűnj.

Amikor megjelennek a táskák a szem alatt, használj meleg vizes borogatást, ez segít levinni a puffadást.

4. Étkezz egészségesebben

Ez igazából csak rajtad múlik! Válassz egészségesebb ételeket, ami a bőrödnek is jót fog tenni, és nem utolsó sorban, az alakodnak. A zöldségek és a gyümölcsök legyenek jó barátaid, és ne feledkezz el a vízről sem! Ez segít belülről hidratálni.

5. Legyen időd magadra!

Ha eddig mindig másokat helyeztél előtérbe, akkor itt az ideje, hogy te lépj az életedben az 1. számú helyre. Alakítsd úgy a napjaidat, hogy mindig legyen egy kis időd magadra. Ezt az énidőt - divatos szóval élve - fordítsd arra, amire Te szeretnéd. Lehet, hogy egyik nap a szépségápolásról fog szólni, míg egy másik egészséges ételek készítéséről vagy beszerzéséről, ruhavásárlásról, és lesznek napok, amelyek a barátokról, de akár egyedül is beülhetsz kávézni és egy szelet sütire. A lényeg, hogy tégy a saját kedvedre időről-időre.

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.