2019.05.11. 10:47:06 8218 290

4+1 ok, amiért szeretem a májust!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem is tudom, hogy kell-e egyáltalán egyéb különösebb indok ahhoz, hogy szeressük a májust. A nap süt, a madarak csicseregnek, már minden kizöldült, minden virágba borult. A fagyi már igazán hideg, hiszen az idő már igazán meleg.:-) Szóval, május van, gyönyörű!:-)

Május - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Május

De ha igazán ki szeretném emelni, miért is a(z egyik) szívem csücske ez a hónap, talán ezekért itt ni.

Anyák napja

Néhány éve már nem csak azért szeretem ezt az ünnepet, mert én adhatok, hanem azért, mert én is kaphatok. Persze, itt nem azon van a hangsúly, hogy engem is megajándékoznak! Sokkal inkább azon a csillogó szempáron, csacsogó kis szájon, akinek tulajdonosa már hetekkel Anyák napja előtt otthon, játék közben az „Orgona ága” című dalt dúdolgatta.:-)

Május – Anyák napja | Forrás: 123rf.comMájus – Anyák napja | Forrás: 123rf.com

Gyerek nap

Lehet szebb látvány egy boldogan mosolygó, vidám gyereknél? Naná, sok boldogan mosolygó, vidám gyerkőc! Gyereknapon pedig minden apróság majd’ kicsattan a jókedvtől! Ja, és ilyenkor, mi, felnőttek is gyerekek lehetünk újra, legalább egy kis ideig.

Május – Gyereknap | Forrás: 123rf.comMájus – Gyereknap | Forrás: 123rf.com

A májusi eső

Ami bizony aranyat ér! Frissítő a májusi eső illata, a gyors zuhi után előbújó szivárvány pedig csodálatos látványt nyújt!:-)

Május – Májusi eső | Forrás: 123rf.comMájus – Májusi eső | Forrás: 123rf.com

Már majdnem nyár

Csupán néhány hét, nap, és tombol a nyár, ám az azt megelőző várakozás semmihez sem fogható. Nem egyszer már nyárias meleg van ilyenkor, indul a strandszezon, az igazán bátrak még a természetes vizekbe is bemerészkednek, ám még előttünk a tervezgetések időszaka, amikor is eldönthetjük, mit csinálunk a forró hetekben, hónapokban.

Május – Majdnem nyár | Forrás: 123rf.comMájus – Majdnem nyár | Forrás: 123rf.com

A fagyi

Bizony, az már tényleg fagyi ízű!:-) Már nem azért eszed, mert előbújt egy kósza napsugár, hanem azért, hogy tényleg hűtsön. Ja, és persze azért, mert nagyon finom!:-)

Május – Fagylalt | Forrás: 123rf.comMájus – Fagylalt | Forrás: 123rf.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...