2018.04.26. 15:59:05 11378 316

3 tavaszi trend, amit érdemes követni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van egy nagyon jó hírünk! 2018 tavaszán úgy tudod feldobni az átmeneti ruhatáradat, hogy a trendeket követve biztosan jól fog neked állni minden új ruhadarab és kiegészítő! Ráadásul, ha ügyes vagy, és van hozzá szemed, akkor nagyon jól kombinálhatóak ezek a divatos darabok a már meglévő ruhatáraddal! Ha felkeltettük a kíváncsiságodat, olvass tovább.

Kockás ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kockás ruha

Romantikus fidrek-fodrok

A nőies vonal kedvelőinek (és a kismellű sorstársaimnak) kedvezve a divatdiktátorok idén sem hanyagolták el a fodros darabokat. Legyen szó akár egy romantikus ruháról, akár egy érdekes szabású felsőről, próbálj úgy játszani a fodrokkal, hogy azok emeljék ki az előnyösebb, ugyanakkor takarják el a problémásabb testrészeidet.

Kockásan, de ne skótul

Biztosan észrevetted, hogy a kockás minta már nem kizárólag az őszi ruhákon jelenik meg. Így, ha idén igazán divatos akarsz lenni, akkor hanyagolod a hagyományos virágos és pöttyös ruhácskákat, és kockásba csomagolod magad. De csak módjával! Elég vagy egy kabátka, vagy egy szoknya, természetesen egyszínű darabokkal felöltve. Aki kicsit merészebb, az pedig nyugodtan bevállalhat egy szolid színű, ám kockás kosztümöt is. A kockás táskák is trendinek számítanak mindenféle méretben.

Bohém rojtok

Szinte mindegyikünk szekrényében ott lapul minimum egy rojtokba fulladó táska. Ezt most kapjuk is elő, mindjárt divatosak is leszünk vele! Ugyanakkor be is szerezhetsz rojtos ujjú kabátot, rojtos aljú nadrágot vagy rojtokkal díszített szoknyát. Utóbbiaknál azonban ne ragadj le a mininél: a hosszabb fazonok nem annyira elcsépeltek!

Nem újdonság, hogy a fenti jellemzőkkel bíró kiegészítőket vagy ruhadarabokat leginkább pasztellszínben pompázva fogod megtalálni az üzletek polcain.

Egy kis csavar az új tavaszi megjelenésedben úgy csempészhető még bele, ha áttetsző, de nem közönséges (mintás) anyagokból készülő ruhadarabokat is keversz a többi közé.

Ami a magas sarkú topánokat illeti a kulcsszó a csillogás lesz! A sorból pedig a csilli-villi tornacipők és balerinacipők sem fognak kilógni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...