2020.06.08. 17:49:59 16225 402

3 nap és sorsolunk - Te leszel a szerencsés?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy jön a nyár, úgy vonul el szépen a vírus, pár hét és remélhetőleg szabadabban élvezhetjük az életet. Ha ehhez már csak egy kis pénz hiányozna, akkor még van pár napod a sorsolásig! Gyerünk, adj bele mindent!

Nyertes pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes pár

Nem koronázzuk meg a győztest, de a pénzt azonnal utaljuk!

A PROAKTIVdirekt nyereményjátékban az ajándékok, utalványok és egyéb nagyon hasznos dolgok mellett készpénzt is nyerhetsz! Akár 10.000.000 Ft-ot! Ha azt hiszed, hogy csak a szerencsén múlik, akkor bizony tévedsz. Te is segíthetsz Fortunának, még pedig azzal, ha aktív tagja vagy a PROAKTIVdirekt klubnak. Június 11-ig még van egy kis idő, hajrá!

Aktivitásoddal növelheted a nyeremény összegét!

Partnerajánlatainkkal dupla esélyed lehet a nyerésre. Különböző tárgyi nyereményekre is szert tehetsz a következő linkekre kattintva, a PROAKTIVDIREKT online játékában pedig akár 1.000.000 Ft-tal is növekedhet a virtuális számládon szereplő összeg a bónusz sorsolásnak köszönhetően.

Aktuális partnerajánlatok:

Idekattintva Elektrolux háztartási gépeket és Jar termékeket nyerhetsz>>

100 000 Ft Pampers pelenkacsomagot nyerhetsz ezen a linken>>

Magazin és még annál is több

Cikkeink olvasásával és megosztásával nem csak érdekes és hasznos olvasmányokhoz juthattok ismerőseiddel, de a nyereményösszeget is növelhetitek. Naponta maximum 2000 Ft-tal. Akik pedig a Facebook-on megosztják a cikkeket 1.000.000 Ft-os bónusz sorsoláson is részt vesznek. Jól hangzik, igaz?

Növeld a nyerési esélyeidet!

Ha szeretnél javítani az esélyeken, és ezért akár a nyereményed összegéből is hajlandó lennél áldozni egy kicsit, akkor válts be sorsjegyeket! A sorsjegyeket itt találod, és ennek feltételeiről bővebben is itt olvashatsz!

Ne felejts el bejelentkezni!

Ahhoz, hogy részt vehess ezekben a nyereményjátékokban, és megkapd a jóváírásokat, illetve esélyes legyél a 10.000.000 Ft-os fődíjra érvényes regisztrációval kell rendelkezned.

Ha még nem vagy klubtag, akkor idekattintva ingyenesen csatlakozhatsz hozzánk>>

Ha már regisztrált klubtagunk vagy, mindenképpen jelentkezz be, és maradj is úgy :) >>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...