2020.06.08. 17:49:59 17715 405

3 nap és sorsolunk - Te leszel a szerencsés?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy jön a nyár, úgy vonul el szépen a vírus, pár hét és remélhetőleg szabadabban élvezhetjük az életet. Ha ehhez már csak egy kis pénz hiányozna, akkor még van pár napod a sorsolásig! Gyerünk, adj bele mindent!

Nyertes pár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes pár

Nem koronázzuk meg a győztest, de a pénzt azonnal utaljuk!

A PROAKTIVdirekt nyereményjátékban az ajándékok, utalványok és egyéb nagyon hasznos dolgok mellett készpénzt is nyerhetsz! Akár 10.000.000 Ft-ot! Ha azt hiszed, hogy csak a szerencsén múlik, akkor bizony tévedsz. Te is segíthetsz Fortunának, még pedig azzal, ha aktív tagja vagy a PROAKTIVdirekt klubnak. Június 11-ig még van egy kis idő, hajrá!

Aktivitásoddal növelheted a nyeremény összegét!

Partnerajánlatainkkal dupla esélyed lehet a nyerésre. Különböző tárgyi nyereményekre is szert tehetsz a következő linkekre kattintva, a PROAKTIVDIREKT online játékában pedig akár 1.000.000 Ft-tal is növekedhet a virtuális számládon szereplő összeg a bónusz sorsolásnak köszönhetően.

Aktuális partnerajánlatok:

Idekattintva Elektrolux háztartási gépeket és Jar termékeket nyerhetsz>>

100 000 Ft Pampers pelenkacsomagot nyerhetsz ezen a linken>>

Magazin és még annál is több

Cikkeink olvasásával és megosztásával nem csak érdekes és hasznos olvasmányokhoz juthattok ismerőseiddel, de a nyereményösszeget is növelhetitek. Naponta maximum 2000 Ft-tal. Akik pedig a Facebook-on megosztják a cikkeket 1.000.000 Ft-os bónusz sorsoláson is részt vesznek. Jól hangzik, igaz?

Növeld a nyerési esélyeidet!

Ha szeretnél javítani az esélyeken, és ezért akár a nyereményed összegéből is hajlandó lennél áldozni egy kicsit, akkor válts be sorsjegyeket! A sorsjegyeket itt találod, és ennek feltételeiről bővebben is itt olvashatsz!

Ne felejts el bejelentkezni!

Ahhoz, hogy részt vehess ezekben a nyereményjátékokban, és megkapd a jóváírásokat, illetve esélyes legyél a 10.000.000 Ft-os fődíjra érvényes regisztrációval kell rendelkezned.

Ha még nem vagy klubtag, akkor idekattintva ingyenesen csatlakozhatsz hozzánk>>

Ha már regisztrált klubtagunk vagy, mindenképpen jelentkezz be, és maradj is úgy :) >>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.