2021.12.06. 11:04:57 7485 236

3 furcsa Télapó, akikkel nem biztos, hogy találkoznál:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyian ábrándoztunk arról gyerkőcként, vajon milyen lehet az igazi Télapó. Kedves, de azért szigorú? Vicces, de azért komoly? Olyan, mint bármelyikünk, vagy nincs hozzá fogható? Milyen lehet találkozni, beszélni vele? Biztos szeretnénk vele cseverészni, vagy jobb, ha nem is ismerjük igazán és csak elképzeljük, milyen is a jó öreg nagyszakállú?

Mikulás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mikulás

Nos, a lenti filmek mindegyike érdekes szemszögből közelíti meg a Mikulás személyiségét. Te melyikőjükkel találkoznál szívesen?

Aki a legveszélyesebb: A dagadék

Amikor a Mikulás némi fegyverkereskedéssel egészíti ki keresetét, abban van valami veszélyesen szomorú. És amikor egy 12 éves gyerkőc bosszút esküszik, mert csupán egy darab szenet kapott ajándékba… Hát, az sem hétköznapi.

Akivel jól elhaverkodnál: Télbratyó

Mi történik, ha a Télapó átadja feladataid a testvérének, akinek elég kevés köze van a „télapósághoz”?

Akin sokat nevetnél és/vagy sírnál: Tapló Télapó

Mi van, ha kiderülne: a Télapó amúgy lop, csal és hazudik? És még iszik is, nem is keveset…:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...