2015.02.16. 09:29:46 11959 213

3 egyszerű lépésben összehajthatod a gumis lepedőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez az a trükk, amire minden háziasszonynak szüksége van! A gumis lepedők összehajtogatása tipikusan egy olyan probléma, amivel szinte mindenki szembesült már az élete során. Biztosan kidolgoztad a saját stratégiádat a kezelhetetlen vacakokkal szemben, de most... most itt a tökéletes módszer! Videó!

Ágynemű húzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű húzás

A gumis lepedő felhúzása után egészen biztos, hogy ez is helyet foglalt a rémes házi munkák sorában. Mostanáig! De mától számodra is olyan egyszerű lesz, mint az egyszeregy.

Házi praktika: a gumis lepedő összehajtogatása

  1. Megkeressük az egyik sarkot, kívülről belehelyezzük a kezünket és a szemközti sarok belsejébe húzzuk. Megismételjük a másik oldallal is.
  2. Hasonlóan az első lépéshez az egyik sarkot a szemközti sarok belsejébe helyezzük úgy, hogy a végén mind a négy sarok egy oldalon legyen.
  3. Miután nagyjából téglalap formát kaptunk, a két elasztikus véget behajtjuk, úgy, hogy egyenes oldalakat kapjunk végén, és szépen összehajtjuk az egészet, ahogy normálisan tennénk.

Nézd meg videón!

(Pár másodperc, míg betöltődik.)

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Fűszeres padlizsánkrémmel a zöldségfogyasztás növeléséért! Szakértőnk receptje

Sajnos Magyarország nagyon rosszul áll zöldségfogyasztás tekintetében: Európában mi fogyasztjuk a legkevesebbet, csak a népesség 30%-a eszik minden nap valamilyen zöldséget. Ezen a helyzeten nagyon jó lenne változtatni, hiszen a zöldségek a legjobb élő tápanyagforrások, tele vitaminnal és ásványi anyaggal, valamint az egészséges emésztéshez (is) szükséges rostokkal. Megfelelő zöldségfogyasztás nélkül sem az egészséges életmód, sem az egészséges testsúly elérése nem képzelhető el. Különösen fontos ez hazánkban, hiszen sajnos az elhízás tekintetében is Magyarország vezeti a listát Európában.

3 film, amit mindenképp nézz meg, ha sírni szeretnél

Nem tudom ki hogyan van ezzel, de én nem szeretek sírni. Pontosabban nem igazán tudok. A hétköznapi munkám sem nagyon engedi meg az elérzékenyülést, és mivel anyuka vagyok, úgy gondolom, a kicsi lányom se a pityergős és nyekergős anyukájától fogja a legtöbb támaszt és segítséget megkapni. Ilyenkor bizony nyeljük a könnyeinket rendesen. Igyekszünk erősek és méltóságosak maradni, néha már az idegroham és a teljes összeomlás határán is.