2015.02.16. 09:29:46 14405 216

3 egyszerű lépésben összehajthatod a gumis lepedőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez az a trükk, amire minden háziasszonynak szüksége van! A gumis lepedők összehajtogatása tipikusan egy olyan probléma, amivel szinte mindenki szembesült már az élete során. Biztosan kidolgoztad a saját stratégiádat a kezelhetetlen vacakokkal szemben, de most... most itt a tökéletes módszer! Videó!

Ágynemű húzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű húzás

A gumis lepedő felhúzása után egészen biztos, hogy ez is helyet foglalt a rémes házi munkák sorában. Mostanáig! De mától számodra is olyan egyszerű lesz, mint az egyszeregy.

Házi praktika: a gumis lepedő összehajtogatása

  1. Megkeressük az egyik sarkot, kívülről belehelyezzük a kezünket és a szemközti sarok belsejébe húzzuk. Megismételjük a másik oldallal is.
  2. Hasonlóan az első lépéshez az egyik sarkot a szemközti sarok belsejébe helyezzük úgy, hogy a végén mind a négy sarok egy oldalon legyen.
  3. Miután nagyjából téglalap formát kaptunk, a két elasztikus véget behajtjuk, úgy, hogy egyenes oldalakat kapjunk végén, és szépen összehajtjuk az egészet, ahogy normálisan tennénk.

Nézd meg videón!

(Pár másodperc, míg betöltődik.)

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?

Elég volt a forróságból? – Hűtsd le magad filmekkel!

Imádjuk a nyarat, nem arról van szó, de azért jóból is megárt a sok! A forró napok testünket, lelkünket megterhelik, és már alig-alig van az a hideg ital, fagyi, vagy jégkrém mennyiség, amivel le tudnánk hűteni magunkat. És már a vízparton sem az igazi!