2015.02.16. 09:29:46 14164 216

3 egyszerű lépésben összehajthatod a gumis lepedőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez az a trükk, amire minden háziasszonynak szüksége van! A gumis lepedők összehajtogatása tipikusan egy olyan probléma, amivel szinte mindenki szembesült már az élete során. Biztosan kidolgoztad a saját stratégiádat a kezelhetetlen vacakokkal szemben, de most... most itt a tökéletes módszer! Videó!

Ágynemű húzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ágynemű húzás

A gumis lepedő felhúzása után egészen biztos, hogy ez is helyet foglalt a rémes házi munkák sorában. Mostanáig! De mától számodra is olyan egyszerű lesz, mint az egyszeregy.

Házi praktika: a gumis lepedő összehajtogatása

  1. Megkeressük az egyik sarkot, kívülről belehelyezzük a kezünket és a szemközti sarok belsejébe húzzuk. Megismételjük a másik oldallal is.
  2. Hasonlóan az első lépéshez az egyik sarkot a szemközti sarok belsejébe helyezzük úgy, hogy a végén mind a négy sarok egy oldalon legyen.
  3. Miután nagyjából téglalap formát kaptunk, a két elasztikus véget behajtjuk, úgy, hogy egyenes oldalakat kapjunk végén, és szépen összehajtjuk az egészet, ahogy normálisan tennénk.

Nézd meg videón!

(Pár másodperc, míg betöltődik.)

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...