2021.11.09. 17:53:00 8709 252

3+3 romantikus sorozat azoknak, akik a lelküket is felmelegítenék a télre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bolyhos kesztyű a kézre, forró csoki a pocakba és szórakoztató romantikus sorozat a léleknek. Ugye, hogy így már teljesen felszerelkezve vághatunk majd neki a vészesen közelgő télnek? A kedves vagy éppen szenvedélyes történetek balzsamként segítik ellágyítani a mindennapok mókuskerekébe fásult lelkünket.

Filmnézés barátnőkkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmnézés barátnőkkel

A hazai piacon két nagy szolgáltató verseng a filmeket faló nézők kegyeiért. Válogatásunkban az ő kínálataikból válogattunk az egyik legszebb és legfontosabb emberi érzést bemutató produkciók között. Éljen a szerelem és a szeretet! Töltsd fel magad hát, hogy tovább adhasd ezt a melengető érzést!

Az HBO GO kínálatából szemezgetve:

Cukormáz nélkül

Jelenetek egy házasságból

Bizonyára kevesen látták közülünk Ingmar Bergman 1937-as miniszériájának részeit, pedig igazi klasszikusnak számít! Most azonban itt van egy figyelemre méltó kortárs adaptáció, amely érzelmek széles skáláján vezeti végig a nézőket szerelemtől kezdve egészen a gyűlöletig.

Fanyar humor egzotikus tájakon

A fehér lótusz

A hatrészes sorozat egy csapat nyaralóról szól, akik luxus vakációjukat töltik egy hawaii szállodában. Az idilli állapotról azonban hamar kiderül, hogy korán sem tökéletes; a kép igazából rendkívül összetett.

Tiltott szerelem

Nullák és ikszek

A regényadaptációban a fekete uralkodó osztály egyik kiemelkedő politikusának lánya és az alárendelt fehér társadalmi osztály egyik fia gyerekkoruk óta barátok, és felcseperedve még a lázongások sem tudják a titkos románcuk kialakulását megakadályozni.

A Netflix romantikus sorozatai közül ajánljuk:

Francia lamúr

Emily Párizsban - Emily in Paris

Miután Emily, a chicagói marketinges megkapja álmai állását és Párizsba költözik hamar beleveti magát az új életébe: meg kell magát kedveltetni az új munkatársakkal és új baráti és szerelmi kapcsolatok is várnak rá.

Kosztümös kikapcsolódás

A castamari szakácsnő - The Cook of Castamar

1720-ban Madridban egy özvegy hercegnek megakad a szeme egy tehetséges szakácsnőn, amikor 2 év után újra előkelő estélyt ad. A Fernando J. Múñez regénye alapján készült sorozat párhuzamosan mutatja be az urak és a szolgák világát.

Tökéletlen tökéletesség

Édes magnóliák - Sweet Magnolias

Egy békés kisvárosban élő 3 barátnő egymás támaszai a párkapcsolat, a család és a karrier közötti harmóniára törekvés során. Most pedig a 40-es években talán sor kerülhet a közös álmuk megvalósítására is.

Forrás: www.funzine.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...