2021.03.09. 17:00:00 6542 237

3+1 ruhamentő praktika, hogy kedvenc darabjainkat sokáig hordhassuk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számtalanszor korholtam magam, amiért egy-egy igazán megszeretett ruhadarabból nem vettem még (egypárat) míg elérhető volt, gondolva a jövőre, amikor is az agyonhordott ruha kiszolgálja az idejét. Bár, ami igaz, az igaz: a legtöbb tönkrementnek gondolt darab egyszerűen megmenthető a süllyesztőtől!

Hibátlan, tiszta ruhák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hibátlan, tiszta ruhák

Foltok, elszíneződések és egyéb ruha rontó rémségek távozzatok! A ruhásszekrényben ismét csak tiszta és viselésre nyugodt szívvel ajánlható ruhadarabok kerülnek. Nézzük is meg, hogy hogyan:

1. Színezd újra a szürkülő fekete farmer!

Ennél mi sem egyszerűbb! Mosd ki, és fekete ruhafestékkel fesd vissza éjfeketére! A műveletet a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően végezd, majd öblítsd ki újra és újra a nadrágot, míg tiszta víz nem marad utána. Ecetes öblítést is bevethetsz.

2. Tüntesd el az alapozó foltot nyomtalanul!

Különösen a fehér és a fekete ruhákon látszanak meg ezek a makacs foltok, és a fehér felsőink azok, amikből aztán lehetetlennek tűnhet a kiszedésük. Pedig csak annyit kell elolvasnunk az alapozónk csomagolásán, hogy olaj- vagy vízbázisú smink termékről van-e szó. Az utóbbira fújjunk egy kevés borotvahabot, míg az előbbire egy egyszerű tusfürdő kerüljön, mindkettőt bő 10 percig hagyjuk hatni a folton mielőtt a szokott módon kimossuk a ruhát.

3. Kapd össze a kinyúlt kötött árut!

Ne dobjuk ki a kinyúlt nyakú és ujjú pulóvert! Ehelyett csupán annyi a teendő, hogy forró vízben áztassuk egy rövid ideig az érintett részeket, majd hajszárítóval szárítsunk is rá, hogy a hőtől újból feszesek lehessenek a kinyúlt fonalszálak.

+1 Lehelj új életet velúrbőr cuccaidba!

Biztosan hallottad már, hogy egy puhább sörtéjű kefével el lehet távolítani a velúron megszáradt szennyeződéseket. Ennek csupán egy trükkje van! Nem szabad oda-vissza húzni a kefe sörtéit az anyagon, mert így csak még jobban bele fésüljük a szennyeződést az anyagba. A helyes módszer az, amikor egy irányba húzzuk a kefét az anyagon.

Forrás: www.activebeauty.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Májusi eső aranyat ér, a vihar már nem biztos! – Így készülj fel rá!

A legszebb tavaszi hónap a május, ám valljuk be, hogy az egyik legviharosabb is. Nagy dirrel és durral érkeznek ilyenkor az esőfelhők, és ömlesztik a nyakunkba az életet adó vizet. Ám nem egyszer jég formájában érkezik az égi „áldás”, hatalmas széllel. Ne csak lelkünket, otthonunkat is készítsük fel a nem épp kellemes időjárásra!

Egyszerű és egészséges saláta receptek

Úgy tűnik végre végleg visszavonul a tél, és átadja helyét a tavasznak. Halkan jegyzem meg, ennek épp itt volt az ideje, dideregtünk eleget. Most már amiatt főhet a fejünk, hogy hány hetünk maradt rendesen felkészülni a bikiniszezonra. Mindenkit megnyugtatok, még nem maradtunk le semmiről, de azért gyorsan kezdjünk el visszaszámolni és tervezni. Nem árt feleleveníteni az információkat, hogy milyen egészséges ételeket kell fogyasztanunk ahhoz, hogy a legjobb formánkat hozzuk az idei nyárra. Én most a saláta receptekbe vetettem bele magamat. Máris írom, hogy mit találtam.