2018.10.16. 09:35:27 8943 301

3+1 ok az őszi életmódváltásra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amit nagyon sokan imádnak a nyárban, az legalább ugyanannyi embernek okoz kellemetlenséget. Igen, a hőségre gondolunk! Ezt már nem lehet kifogásként használni. A tél és a nyüzsgő ünnepi időszak beállta előtt van még pár színes hetünk, amikor sokat tehetünk önmagunkért, amennyiben kihasználjuk az enyhébb időjárást.

Őszi szépség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi szépség

Egyél, igyál, tornázz – okosan. Íme néhány pofon egyszerű tipp, amivel még könnyebb lesz az őszi életmódváltás!

1. Süss-főzz egészségeset!

Mivel már elcsomagoltuk a grillt, és amúgy is a könyökünkön jön ki a csirke-saláta kombináció, örömmel fogunk az idény zöldségek és gyümölcsök felé fordulni. Az ízletes, mindemellett kalóriaszegény (!) főzelékek és krémlevesek hálás fogásai lehetnek ebédünknek vagy vacsoránknak. Tízóraiként pedig számos, frissen beszerezhető hazai gyümölcsünk áll a rendelkezésünkre.

2. Rászokhatunk a teázásra!

A meleg ital nemcsak átmelegít, de gyógynövényekből készítve egy csomó nyavalya megelőzhető vele. Ha át tudsz szokni a zöld tea édesítés nélküli fogyasztására, azzal nagyban hozzájárulsz (testi és lelki) egészségedhez.

3. Testmozgás csak a legszükségesebb izzadtság árán!

Akár az otthoni tornázást, akár a fitnesztermek edzéseit választod, komfortosabban érezheted magadat mozgás közben. Nemcsak, hogy a homlokodat nem kell egyfolytában törölgetned, de az edzőtermekben kényelmesebben is elférsz majd, hiszen a nyári bikini-alakra gyúrók és az újévi súlycsökkentők áradata között épp itt a te időd!

+1. A szellemi megújulásról se feledkezz meg!

Az idei iskolakezdés biztosan elgondolkoztatott azon, mi mindent nem tudsz még, illetve mik azok a dolgok, amiket érdemes lenne feleleveníteni. A rövidülő napok alkalmat teremtenek arra, hogy lefekvés előtt 20-30 percet szellemi tevékenységre szánj, hiszen pl. a nyelvtanulás esetében is a lefekvés előtti órák a leghatékonyabbak.

A nyári pörgés után jólesik lecsendesíteni magunkat, amire a jóga és a meditáció is igazán remek választás.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...